[WoT Blitz] Nové skilly pro lehké tanky
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] Nové skilly pro lehké tanky

[WoT Blitz] Nové skilly pro lehké tanky

Thundarr

Thundarr

12. 12. 2017 14:42

Lehké tanky ve World of Tanks Blitz dostanou lehký buff posádky. Vyplatí se nové skilly ?

Reklama

Vývojáři WoT chtějí vylepšit systém perků a dovedností pro posádky lehkých tanků ve WoT Blitz. Proto se na internetu objevil dotazník, ve kterém se hráči mohou rozhodnout, jakou novou dovednost je třeba přidat do hry. Existuje pět možností, z nichž si můžete vybrat (překlad pochází z ruštiny, takže nemusí být perfektní):  

[WoT Blitz] Nové skilly pro lehké tanky

  • "Přátelský obránce" - na každé úrovni dovednost urychluje o 1% získání nepřátelského nebo neutrálního území. Pokud druhý spojenec obsazuje základnu s hráčem, který má tento perk, rychlost obsazování základny se zvyšuje úměrně rychlosti obsazení celé základny.
  • "Tiché šipky" - schopnost je aktivována po 3 zásazích nepřátelských tanků v řadě. Když je tato dovednost aktivní, další zásah nepřítele má 5% šanci na maximální možné poškození. Na každé úrovni se šance zvyšuje o 5% (50% na úrovni 10). Po úspěšném výstřelu s bonusem se série obnoví a začne znovu.
  • "Druhá šance" - s každou úrovní, schopnost urychluje další výstřel o 1%, pokud hráč nepoškodí soupeře v předchozím zásahu. V případě zásobníků, jestliže poslední střela v zásobníku nepoškodila soupeře, schopnost urychluje nabíjení dalšího zásobníku.
  • "Vylepšená morálka" - po každé úspěšně dokončené akci (odhalování nepřítele, poškození nepřátelského tanku nebo zničení jeho modulu, obsazení základny, nebo její obrany, odražení střely) se dovednost posádky zvýší o 50% na 2 sekundy. Každá další úroveň dovedností zvyšuje trvání efektu.
  • "Dobrá paměť" - hráč vidí nepřítele, který mu poškodil tank, o 1% déle na každé úrovni.

[WoT Blitz] Nové skilly pro lehké tanky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama