[WoT] Bony a jejich Grand Hunt
Gaming WoT Článek [WoT] Bony a jejich Grand Hunt

[WoT] Bony a jejich Grand Hunt

Thundarr

Thundarr

19. 1. 2018 15:09

Chybí vám bony? Nabízí se vám skvělá příležitost, jak si nějaké vydělat.

Reklama

Aktualizace 9.22 se blíží, Wargaming si pro nás připravil akci s názvem Velký lov, ta dává každému tankistovi příležitost k získání spousty bonů. Verze 9.22 bude převážně aktualizací tankového stromu, je tohle skvělá příležitost, jak se na nové stroje připravit.

[WoT] Bony a jejich Grand Hunt

Do hry budou přidány jednoduché bojové mise, které budou dalším způsobem jak získat vzácnou měnu a tím pádem i plnou výzbroj na verzi 9.22. 

I. fáze Generování výherního fondu

Akce začíná 19. ledna a bude trvat tři dny. Toto období budete mít na to, získat co nejvíce odměn. Na konci akce by měly být bony sečteny a ještě navýšeny. Až výsledné číslo bude tvořit celkový výherní fond, o nějž bude nakonec každý hráč bojovat.

WG: Během této fáze chceme zachovat úplnou transparentnost celého procesu, takže na úvodní stránku umístíme speciální počítadlo, které se bude každou hodinu aktualizovat. To vám pomůže se snadným sledováním společného úsilí.

II. fáze: Čerpání výherního fondu

Po prvních třech dnech, začne ta lepší část eventu. Každý den budete dostávat 2 bojové mise:

  • Odehrajte za den 15 bitev, ve kterých se dostanete mezi nejlepších 10 hráčů ve svém týmu.Splnění tohoto úkolu vám zajistí 100.
  • Získejte 13 000 základních ZK denně. Splnění vám přinese 150  na váš účet ke konci dne.

Budete mít tím pádem šanci denně získat 250 bonů. Velký lov nemá žádné datum: čím více bonů vloží komunita do výherního fondu, tím více dnů z něho budete moci čerpat.

Podmínka pro střádání bonů bude jen tank VI. tieru nebo vyšší. Pak už záleží na lidech kolik budou schopni vyjezdit odměn. To nezní úplně špatně, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama