[WoT] Novinky ze Sandboxu: Dělostřelectvo
Gaming WoT Článek [WoT] Novinky ze Sandboxu: Dělostřelectvo

[WoT] Novinky ze Sandboxu: Dělostřelectvo

Tomáš Grézl

Tomáš Grézl

15. 3. 2017 13:50

Ze sandboxu dorazily nové informace o změnách dělostřelectva. Změny budou přesunuty na Supertest.

Reklama

  

[WoT] Novinky ze Sandboxu: Dělostřelectvo

Dělostřelectvo začíná pomalu ale jistě měnit svoji roli ve hře. Od strašáků, co vás dokážou vypnout na ránu, se přejde na padající bomby z nebes, které vás dokážou na nějaký čas ochromit.

Na fóru se objevil nový článek o změnách ze sandboxu. V kostce jde hlavně o nerf poloměru výbuchu, odstranění jiných granátů než HE, přidání nové vlastnosti protistřepinové vložky a obecný NERF artilerií. Tyto změny budou přeneseny na SUPERTEST, dříve než začne druhá fáze testování na Sandboxu.

Tankisté,

rádi bychom se s vámi podělili o novinky týkající se testování změn dělostřelectva. Dříve než začne druhá fáze testování na Sandbox serveru, budou změny charakteristik a některých mechanik dělostřelectva podrobeny testování na supertestu.

Změny charakteristik budou aplikovány na všechna vozidla této třidy ve hře. Tyto změny mohou být rozděleny do 2 skupin: 1) změny charakteristik dělostřelectva u vozidel, která ještě neprošla testem na Sandbox serveru 2) aktualizace vlastností dělostřelectva, které již byly testovány na supertestu či na Sandboxu

Ad 1) V případě dělostřelectva, vozidel, která ještě neprošla testem na Sandbox serveru, se jedná o tyto změny:

Snížena penetrace pancíře u HE nábojů Odstranění AP, APCR a HEAT munice Snížení dohledu

Ad 2) Vozidla, která již dříve prošla testem na Sandbox serveru budou v návaznosti na toto testování změněna následovně:

Snížení rozsahu výbuchu o 10% Těžká a supertěžká protistřepinová vložka sníží o 10% omračující efekt o 30% snížen negativní efekt na pohyblivost  

Pamatujte, že tyto změny jsou stále součástí testování a můžou se výrazně lišit od těch, co přijdou na public!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama