[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny
Gaming WoT Článek [WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

Thundarr

Thundarr

14. 3. 2018 13:00

Odměnové tanky, které se dostávají za umístění v klanových válkách testují změny.

Reklama

Tanky, které se rozdávají jako odměny za Klanové války míří na Supertest. Změny, které Wargaming zvažuje, se týkají čtyř vozidel, VK 72.01, M60, T95E6 a 121B. Cílem je, aby se tyto tanky lépe hodily během dnešních klanových střetů.

Úpravy jsou vcelku pozitivní, stále se ale tyto tanky nevyrovnají svým konkurentům. Například Objekt 907 je v porovnání s těmito tanky naprosto jedinečný, a je to jasná volba číslo jedna, pokud ještě žádný z těchto tanků nemáte. Všechny ostatní jsou spíše sběratelské kousky.

Americký střední tank M60

Hratelnost tohoto tanku se bude lišit od Pattona, který je v technologickém stromu. Plánuje se, aby byl M60 rychlejší a vhodnější pro dálkovou podporu, a aby měl výhody v nerovném terénu. Aby se toho dosáhlo, zlepší se jeho parametry v oblasti mobility a palebných sil (stabilizace, rozptylu a průbojnosti HEATů).

[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

Americký střední tank T95E6

Tento střední tank projde mnoha změnami, bude přeměněn na vozidlo s rychlou střelbou, které se bude hodit k boji na krátké vzdálenosti. Jeho rychlost střelby, stabilizace a výkon motoru se zvýší, ale účinnost v dlouhém dosahu bude mírně snížena, sníženou přesností a průbojností se standardním střelivem. Očekává se, že aktualizovaný model T95E6 bude dobrý v boji v terénu s dobrou depresí. Vysoká alfa a DPM umožní, aby se tank postavil proti nepřátelským těžkým tankům (s určitou manévrovatelností). Účinnost tanku bude mít omezení, které je způsobeno poměrně nízkou přesností a průbojností se standardními střelami a slabým pancířem. Takže hlavní role T95E6 bude poskytovat podporu pro hlavní stíhací skupinu v blízkém dosahu.  

[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

Německý těžký tank VK 72.01 (K)

"Failöwe" získává životy (zvýšené na 2.850) a taky palebnou sílu. Stabilizace, doba zaměření a průbojnost HEAT munice se zlepší. Vysoká odolnost a dobrá ochrana umožňují, aby VK 72.01 přežil i když čelí ohromující nepřátelské síle. Velké alfa a vysoká průbojnost pancířů s prémiovou municí zajistí, aby každý pancéřovaný soupeř s byl velmi opatrný. Určená role VK 72.01 je zaujmout pozici a přestřelovat se s nepřítelem.

[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

Čínský střední tank 121B

121B se stane agilním a manévrovatelným středním tankem s vynikajícím dostřelem (zvýšený na 420 m) a velmi nízkou detekovatelností. Jeho DPM, zaměřování a průbojnost s prémiovou municí se zlepší. Dělo umožní střelbu na dlouhou vzdálenost. Přesto bude 121B slabší než protivníci stejné třídy a třídy v blízkém dosahu kvůli poměrně slabému pancíři. Jeho hlavní rolí bude průzkum a podpora z 2. řády.  

[WoT] Odměnové tanky z klanových válek budou upraveny

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama