[WoT] Supertest: Změny map“Japort” a “Airport”
Gaming WoT Článek [WoT] Supertest: Změny map“Japort” a “Airport”

[WoT] Supertest: Změny map“Japort” a “Airport”

Thundarr

Thundarr

20. 1. 2018 15:11

Na supertestu se nám opět změnily připravované mapy Jarport a Airport.

Reklama

Dostaly se k nám informace o změnách na připravovaných mapách, o kterých jsme již psali, jsou to mapy “Japort” a “Airport”, které se nyní nachází na SuperTestu.

Na mapě "Port" přidali nové pozice pro stíhače tanků, od této chvíle budou moci ovlivňovat akce nepřátelských těžkých tanků (odstavec 1 na mini mapě). Také vylepšili centrální část mapy, nyní je tato oblast stejně výhodná pro oba týmy. Provedly se úpravy na "balkónech" na severu, takže bude snadnější prolomit obranu nepřítele. Tyto změny byly provedeny tak, aby mohli hráči hrát na této mapě s jakoukoli třídou tanků. Navíc to zlepší dynamiku bitev.

[WoT] Supertest: Změny map“Japort” a “Airport”

Připravovaná mapa letiště (airport) prošla daleko více změnami! Změn je tolik, že zmizela přistávací dráha na levé straně mapy, takže se možná změní i název mapy. To sice jisté není, ale je to pravděpodobné. Prozatím, se koukneme podrobněji na změny.

 

[WoT] Supertest: Změny map“Japort” a “Airport”

Nyní se hlavní akce bude rozkládat v soutěsce za horami s chrámem. Jedná se o zónu pro střety dobře obrněných vozidel. Skrývají se pod skalami a mohou využívat pancíře. Na začátku bitvy může být tato taktika použita rychlými středními a lehkými tanky, pokud se budou chtít chystat překonat most na kopec s chrámem. V této zóně začíná boj středních tanků téměř okamžitě. Bojové přestřelky budou převážně na střední a dlouhé vzdálenosti. Na mapě je prostor pro jakoukoli techniku. Těžké tanky bojují v soutěsce, stíhače tanků jsou schopné pracovat na křižovatkách, lehké, střední a lehké tanky tvrdě bojují na kopci s chrámem. Podívejme se, jak bitva vypadá v praxi.

Video z mapy Letiště (Airport)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama