[WoT] Vyplatí se do hry pozvat kamaráda?
Gaming WoT Článek [WoT] Vyplatí se do hry pozvat kamaráda?

[WoT] Vyplatí se do hry pozvat kamaráda?

Thundarr

Thundarr

10. 1. 2018 16:24

Máte nějakého kamaráda, který ještě nehraje WoTko? Co takhle ho pozvat do hry?

Reklama

Baví vás World of Tank? Snažíte se ukecat nějakého kamaráda, aby si zahrál s vámi? Vyplatí se to? Osobně musím říci, že ano. Hlavně pokud spolu budete hrát čety. Pokud by si kamarád za měsíc nebo dva koupil desátý tier, dostanete zajímavou T95E2. 

T95E2 se nehraje špatně, byla posílena, takže pokud jste v bitvě s osmičkami, tak je i zábavná. Bohužel může i mezi desítky, a to je problém. Samozřejmě to bývá problém pro skoro všechny osmičky. 

Hlavní výhodou kamarádství je to, že oba, jak náborář, tak rekrut, mohou získat různé odměny a bonusy, pokud vyhrají bitvu v četě a jsou do desátého místa podle zkušeností. Zkušeností problém nejsou, většinou bývají problém ty výhry. Pokud máte skvělou hru prohrajete, a pokud se vám nedaří, tak vás tým jednoduše potahá. Známe přece zákon schválnosti.

[WoT] Vyplatí se do hry pozvat kamaráda?

Pokud by se vám ale podařilo spolu vyhrát, a splníte podmínku zkušeností dostanete následující:

  • Oba, jak náborář, tak i rekrut, získávají zkušenosti navíc. Náborový program poskytuje celou řadu násobků zkušeností. 
  • 3x ZK – během prvních 24 hodin od první společné bitvy rekruta a náboráře ve stejné četě.
  • 2x ZK – během dalších 7 dní.
  • 1,5x ZK– dokud rekrut nepřinese do fondu 350 000 zkušeností.
  • 1x ZK – od okamžiku, kdy rekrut přidá do fondu 350 000 zkušeností, ale poté, co 3x a 2x násobky vyprchají, budou zkušenosti získávány běžnou rychlostí.

Zkušenosti, které rekruti získají, jdou do fondu zkušeností náboráře, kde se hromadí. V tomto fondu máte několik záchytných bodů, za které dostáváte členy posádky pro T95E2 a nakonec dostanete samotný tank. To buď po dovršení 1 000 000 zkušeností, nebo pokud si nováček koupí první desítku.

I když se to může zdát jako slabá odměna, že do hry někoho přivedete, věřte, že expení tanků s rekrutem jde neuvěřitelně rychle. Když si ještě zapnete zálohy a máte prémiový účet, tak i nepříjemné tanky doslova přeletíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama