zveme-vas-na-msi-gaming-roadshow-2016
Technologie Článek Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2016

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2016

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

30. 11. 2016 19:59

Oblíbená roadshow proběhne na konci listopadu 2016 a přinese jednu exkluzivní novinku.

Reklama

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow 2016

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky a počítače na oblíbenou MSI Gaming Roadshow 2016, která se uskuteční na vysokých školách v Pardubicích, Brně a Ostravě. Přijď na přednášku, kde se dozvíš zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek MSI. Určitě jsi ještě neviděl naživo unikátní batoh MSI VR One nebo malý a velmi výkonný MSI Vortex G65. Chybět nebudou herní notebooky s plnou podporou a certifikací pro virtuání realitu, jako je zcela nový notebook MSI GT73, extrémní notebook s dvěma grafikami a mechanickou klávesnicí MSI GT83 nebo ultramobilní ale přesto výkonné notebooky MSI GS63 a GS43 s tloušťkou pouhých 18mm a váhou 1,8kg.

Vstupné je ZDARMA a pro každého, kdo se dostaví na přednášku, je připraven dárek! Navíc můžeš vyhrát herní grafiku MSI Gaming a další ceny. Podrobný harmonogram jednotlivých akcí najdeš po kliknutí na konkrétní školu nebo na www.MSIroadshow.cz:

* Kliknutí na odkaz vás přesměruje na Facebook událost, kde doporučujeme potvrdit účast.

Přednášky i výstavka produktů jsou zdarma a jsou otevřeny široké veřejnosti, tudíž zveme všechny hráče a IT fanoušky na netradiční předvánoční MSI Gaming Roadshow 2016 - www.MSIroadshow.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama