Falcons se propadli až do Last Chance Stage, BetBoom dnes zazářil
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Falcons se propadli až do Last Chance Stage, BetBoom dnes zazářil

Falcons se propadli až do Last Chance Stage, BetBoom dnes zazářil

Pavla Doušová

Pavla Doušová

26. 4. 2024 19:19

V ESL Pro League Season 19 mnoho týmů zuby-nehty bojuje o místa v play-off. Falcons se bohužel cesta tam pouze prodlužuje a dosažení jejího cíle se zdá čím dál nevyplnitelnější. V pátek byli poraženi ruskými BetBoom.

Reklama

Falcons, saúdská organizace, která do své sestavy koncem minulého roku vložila spousty peněz, se stále nesetkává s očekávaným úspěchem. Ani na ESL Pro League Season 19 se neukazují zářní hráči v tom nejlepším světě. V pátek v semifinále spodního pavouka skupiny B stáli proti BetBoom, vítězně odešla ruská organizace. 

Naposledy proti sobě tyto dva týmy stály v říjnu minulého roku na CCT East Europe Series 3, kde 2-1 vyhráli BetBoom. Na celosvětové scéně proti sobě ještě mužstva nestála. 

Tentokrát se začalo na výběru BetBoom, kteří zvolili Overpass, který ve výběru map na profesionální scéně již po novém updatu nebude. Tam i přesto, že Falcons velmi sebevědomě vedli první poločas, v druhém se jim dařit přestalo. Po sedmi konsekutivně vyhraných kolech ze strany BetBoom se jim v druhé polovině podařilo získat pouhý jeden bod.

Druhá mapa nebyla o mnoho lepší pro saúdskou organizaci, ani Nuke jim tentokrát nepřál. Tentokrát se v první části mapy sestavy o body praly mnohem více a s jedním bodem k dobru odcházeli BetBoom. Prokleté v tomto utkání byly pro Falcons druhé poloviny map, protože se jim na counter-teroristické straně podařilo získat pouhé tři body a vítězně tak odcházeli BetBoom se skóre 2-0  na mapy. 

Nejlepším hráčem zápasu se stal ruský devatenáctiletý ostrostřelec Kirilll “Magnojez” Rodnov, který si vystřílel 43 zabití a 97,1 průměrných bodů poškození za kolo.

Betboom díky této výhře dostali do finále spodního pavouka skupiny B, kde se o místo v prvním kole play-off utkají s M80. Naopak Falcons budou bojovat o přežití s G2, kterým se tentokrát také moc nedaří.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama