Florida Joker opět vyhrožuje. Na Rockstar má další bizarní požadavek
i Zdroj: Rockstar Games
Zajímavosti GTA 6 Článek Florida Joker opět vyhrožuje. Na Rockstar má další bizarní požadavek

Florida Joker opět vyhrožuje. Na Rockstar má další bizarní požadavek

Josef Ventrča

Josef Ventrča

3. 1. 2024 07:30

Kauza kvůli Grand Theft Auto 6 se rozrůstá. Rockstar ignoroval první výzvu Floridského Jokera, který požadoval dva miliony dolarů za údajné zneužití jeho podobizny ve hře, a proto nyní po společnosti chce více než dvojnásobek.

Reklama

Lawrence Sullivan alias Florida Joker přitvrzuje ve svém sporu se společností Rockstar Games, respektive Take-Two Interactive. Kvůli údajnému zneužití jeho podobizny v traileru na Grand Theft Auto 6, což mu prý zničilo život, požaduje po tvůrcích pět milionů dolarů. Pro zaplacení sumy jim dal ultimátum do 11. ledna.

Floridský Joker si stěžuje na trailer GTA 6. Podá žalobu na Rockstar?
i Zdroj: Rockstar Games

Floridský Joker si stěžuje na trailer GTA 6. Podá žalobu na Rockstar?

V traileru na Grand Theft Auto 6 se objevil záběr s potetovaným mužem a fialovými vlasy. Podle všeho se jednalo o odkaz na…

8. 12. 2023 13:00

„Pokud peníze nedorazí do mých narozenin, které mám 11. ledna, podnikneme proti vám právní kroky. Chci teď pět milionů dolarů. Lidé mě otravují, kamkoliv jdu, na letišti, na ulici,“ řekl Sullivan ve videu na své sociální síti, na které upozornil například Culture Crave. Floridský Joker dále vysvětlil, že navštívil své „židovské právníky“, aby společně sepsali stížnost a odeslali ji na adresu studia.

Sullivan je stále víc rozzlobený, jelikož Rockstar jeho výhružky stále ignoruje. Asi není divu, protože společnost má za sebou velkou flotilu kvalitních právníků a nejspíš si je jistá, že se ničeho špatného nedopustila. S největší pravděpodobností si už před zpracováním traileru na GTA 6 zjistila, zda může nějakým způsobem implementovat do hry záběry inspirované skutečnými událostmi.

Rockstar už v minulosti čelil žalobám ze strany některých osobností. Slavným případem je například stížnost herečky Lindsay Lohan, podle které měli vývojáři zneužít její podobiznu v artech GTA V. U soudu však neuspěla.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama