SOUTĚŽ: Vyhraje frozen svůj první Major?
i Zdroj: Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Soutěže CS 2 Článek SOUTĚŽ: Vyhraje frozen svůj první Major?

SOUTĚŽ: Vyhraje frozen svůj první Major?

Komerční sdělení
28. 3. 2024 10:40

Mnoho hráčů CS2, ale i jiných titulů, vkládá mnoho svého času do sledování vrcholného esportu a fandění svému vybranému týmu. A nejeden z nás se pak považuje tak trochu za odborníka, předpovídáme, kdo vyhraje, permanentně máme otevřenou stránku HLTV s výsledky a vždycky víme, proč náš vybraný tým prohrál.

Reklama

V poslední době ale přichází i mnoho možností, kde svá slova podtrhnout i činy. PickEm's, Fantasy ligy, nebo kurzové sázení. A právě poslední jmenovaná příležitost u nás pomalu leč jistě rozkvétá.

Možnosti

Sázka na vítěze Majoru

Pro dnešní příklad si vypůjčím sázkové možnosti u české sázkové kanceláře Fortuna, respektive jejich webových stránek ifortuna.cz. Ti si kromě svých klasických kurzů připravili i soutěž o pět 500korunových bonusů na sázení, k tomu ale až za chvilku! Jak to vypadá s těmi kurzy na Major? Fortuna tentokrát nabízí poměrně zajímavé kurzy už na samotného vítěze Majoru. Tým Spirit jsou pro ně jasní šampioni, ale ani bookmakeři Fortuny mají spoustu pochybností. Proto pokud věříte, že Danil “donk” Kryškovec po své první velké trofeji ovládne i Major, dostanete za každou svých vsazenou korunu nazpátek 2,5 koruny. To sice nezní jako moc, ale v sázkovém světě je to kurz opravdu dobrý. A co teprve, pokud věříte Davidu “frozen” Čerňanskému… Jen se podívejte sami:

Pokud ale za vás je sázka na vítěze celého turnaje moc vzdálená, podívejme se třeba na jednotlivé čtvrtfinálové zápasy:

Už ty samy o sobě nabízejí docela lákavé kurzy. Jak vidno, bookmakeři za nejpravděpodobnější vítěze považují Vitality, Spirit, Natus Vincere a MOUZ, to ale není tak samozřejmé úplně pro každého. Jistě, Vitality sice prošli bez větších obtíží do play-off, ale s nemocným Mathieu “ZywOo” Herbautem je otázka, jak se jim bude před fanoušky dařit. Cloud9 sice pořád nemají dedikovaného AWPera, ale zase vypadali v prvních fázích turnaje opravdu suverénně. Nepomůže jim to udělat ten další krok a posunout se alespoň do semifinále? Pokud ruské sestavě věříte, odmění vás Fortuna kurzem 2,16, tedy za každou vsazenou korunu dostanete ještě korunu a 16 haléřů navíc. A to není k zahození. 

Podrobné sázky

Ne vždycky se ale poštěstí, aby člověk našel tak dobré kurzy jako na tenhle zápas. Pokud jste si jistí, že Vitality vyhrají, ale Cloud9 jim po cestě jednu mapu seberou, můžete si vsadit třeba na přesný výsledek 2:1. Pokud vyhrajete, sázkovka vás odmění o mnoho lepším kurzem 3,20, což znamená, že svůj vklad víc než ztrojnásobíte.

Podrobné sázky mohou mít různou podobu. Lze vsadit na vítěze první mapy, celkový počet map, nebo handicapy. Handicap znamená, že k výsledku daného týmu přičtete, nebo naopak odečtete, určitý počet map nebo kol. Handicap znamená, že k výsledku daného týmu přičtete, nebo naopak odečtete, určitý počet map nebo kol.

Jako "bezpečnější" sázka v této kategorii se jeví Vitality +4,5. Co to ale tedy reálně znamená? 

Jakmile mapa skončí, k výslednému skore vybraného týmu, v tomto případě Vitality, přičtete (u handicapu je +) 4,5 bodu. Pokud by Vitality s tímhle “handicapem” vyhráli, dostanete výhru s  kurzem 1,23. Řekněme tedy, že první mapa skončila 13-10 pro Cloud9. Vitality  tedy prohráli o 3 body, a vy jste si vsadili na handicap +4.5. Tím se z 13-10 stává 13-14,5 a vítězem téhle mapy tak v této realitě jsou nově Vitality a vy! Stejně tak to platí i naopak, tedy u handicapů s mínusem, řekněme Cloud9 -4.5. Pokud by skore bylo třeba 13-7 pro Cloud9, od skore ruské sestavy odečtete 4,5 bodu a skore je nyní 8,5-7. Cloud9 i takhle vyhrávají, a tedy vy také!

karrigan /FaZe/ - IEM Sydney. Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
karrigan /FaZe/ - IEM Sydney. Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

A jak a o co budeme soutěžit? Fortuna si pro vás připravila pět 500korunových bonusů na sázení! Stačí jen odpovědět na jednoduchou otázku

Vyhraje frozen svůj první Major?

Odpovídat můžete až do plánovaného začátku druhého čtvrtfinálového zápasu, v němž se postaví zmiňovaní FaZe svým ruským soupeřům, tedy do dnešních 20:00. A když už budete v tom, stejně tak můžete využít kurzové nabídky právě na iFortuna! 

Nezapomeňte však, že sázení na stránkách sázkových kanceláří je jen pro osoby 18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama