Zdržení samolepek? Valve nevěří hráčům, ti zase nedodržují pravidla
i Zdroj: Counter-Strike
Esport CS 2 Článek Zdržení samolepek? Valve nevěří hráčům, ti zase nedodržují pravidla

Zdržení samolepek? Valve nevěří hráčům, ti zase nedodržují pravidla

Michael Douša

Michael Douša

20. 3. 2024 16:35

Jen málokdy se v historii existence samolepek s podpisy hráčů v Counter-Striku stalo, že by byly přesně včas přesně tam, kde měly být. První CS2 Major není výjimkou. Ačkoliv kapsle s podpisy profíků měla vyjít spolu s ostatními samolepkami, ještě pořád jsme se jich nedočkali.

Reklama

Až by člověk řekl, že nejlepší hráči Counter-Striku na světě nebudou mít problém s pár jednoduchými pravidly. Začátkem března Valve vydalo oficiální pravidla pro samolepky. Třeba: “Podpis by měl vypadat stejně, jako když podepisujete fanouškovi podložku pod myš, nemělo by trvat déle než 5-10 vteřin se podepsat,” či “měl by to být podpis VÁŠ, ne vaše jméno napsané někým jiným. Pokud jej vytvořil někdo jiný za vás, můžeme jej odmítnout,” nebo jsou přímo zamítnuté fonty či přehnaně komplikované kresby.

Podle všeho ale ani tak hráči nedokázali pravidla splnit. Kvůli tomu se, podle informací přímo z místa, Valve rozhodlo donutit všechny hráče, aby se podepsali fyzicky rukou, a tím ověřili, že  se opravdu jedná o vlastnoruční podpis daného hráče, který si třeba fanoušek může odnést na tričku či na zmíněné podložce pod myš.

Někteří hráči ale i přes jasná varování používají cizí fonty. Příkladem je turecký střelec Ali “Wicadia” Haydar Yalcin, který podle všeho využil volně použitelný font, který posléze Valve odmítlo (i přesto, že tvrdil, že se jedná o jeho vlastnoruční podpis).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama