Avatar: Frontiers of Pandora je venku. Co nabízí 4 různé edice? Získat můžete i figurku
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Avatar: Frontiers of Pandora Článek Avatar: Frontiers of Pandora je venku. Co nabízí 4 různé edice? Získat můžete i figurku

Avatar: Frontiers of Pandora je venku. Co nabízí 4 různé edice? Získat můžete i figurku

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

9. 12. 2023 11:00

Už od 7. prosince máme možnost vyrazit za dobrodružstvím na planetu Pandora. Ubisoft pro nás však připravil mimo základní hru i 3 další edice. Pojďme se podívat, jaké výhody a za jakou cenu nabízí.

Reklama

Hru si můžete zakoupit ve 4 různých edicích. Jsou jimi: Standard, Gold, Ultimate a Collector's.

Standard Edice 

Tato edice nabízí pouze základní hru. Momentálníě stojí 69,99 Eur, v přepočtu na koruny je to kolem 1 700 Kč.

Gold Edice

V této edici získáte mimo základní hru také Season Pass. Ten vám zpřístupní ještě 2 další příběhové balíčky - Story Pack #1: The Sky Breaker a Story Pack #2: Secrets of the Spires. Získáte bonusový úkol Familiar Echoes a také kosmetický balíček Resistance Bundle.

První příběhový balíček s názvem The Sky Breaker mohou hráči očekávat v létě 2024. Spolu s klanem Zeswa se vydáte na výpravu během které se setkáte s mnoha starými přáteli na velkém setkání klanů. Tuto radostnou událost však překazí neznámý stín v oblacích, který je pro klany hrozbou.

Secrets of the Spires, druhý příběhový balíček, vyjde na podzim stejného roku. Přinese hráčům zcela nový region, kde bude těžit lidská armáda RDA a začne pro váš lid představovat hrozbu. Vydáte se tedy na epickou bitvu ve vzduchu a pokusíte se zachránit lid i přírodu předtím, než bude moc pozdě.

Než se ale těchto bonusových příběhů hráči dočkají, mohou se vydat splnit zmíněný bonusový úkol, který je dostupný již od vydání hry.

Tuto edici zakoupíte za 109,99 Eur, v přepočtu na koruny je to téměř 2 700 Kč.

Ultimate Edice

Ultimate Edice nabízí všechny bonusy z Gold Edice a navíc k nim ještě Ultimate Pack. Ten vám do hry přidá řadu exkluzivního digitálního obsahu, jako je kosmetický balíček The Sarentu Heritage, prémiové skiny pro zbraně Na'vi, kosmetický set pro hrdinu a jeho Ikrana a také Sarentu Hunter set, kde se nachází jedinečná zbraň a zbroj.

Zakoupit si hru s těmito všemi bonusy můžete za 129,99 Eur, což je v přepočtu na koruny téměř 3 200 Kč.

Collector's Edice

V této sběratelské edici získáte mimo všechny bonusy z předcházejících edic také mnoho exkluzivních předmětů.

Avatar: Frontiers of Pandora je venku. Co nabízí 4 různé edice? Získat můžete i figurku
i Zdroj: Ubisoft

Mimo soušku hrdiny se můžete těšit například na číslovaný certifikát pravosti, plánek AMP mechanického obleku ve velikosti A2 formátu nebo třeba terénní zápisník.

Bohužel pro všechny nadšence, sběratelské edice jsou pro PC a Xbox již vyprodané. K zakoupení je nyní pouze pro PS 5 a oficiální odkaz od Ubisoftu vás přenese na stránku, kde je edice nabízena za 199,99 Liber, což je v přepočtu na koruny téměř 5 700 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama