Battlefield i přes chválu  odsunul mód Rush, generální ředitel si stěžuje na přehnané nároky hráčů
Gaming Článek Battlefield i přes chválu odsunul mód Rush, generální ředitel si stěžuje na přehnané nároky hráčů

Battlefield i přes chválu odsunul mód Rush, generální ředitel si stěžuje na přehnané nároky hráčů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 1. 2022 15:29

DICE své PR opravdu nezvládá.

Reklama

To tak máte nepříliš pozitivně hodnocenou hru, která po svém vydání schytala obrovskou vlnu kritiky, ale stále si drží alespoň nějakou komunitu. Ta si velice oblíbí mód, který byl vždy jedním ze stavebních kamenů série, s novým dílem ale z nabídky zmizel. Hráči si mód chválí a chtějí, ať je přidán do stálé nabídky. Jelikož ale nezvládáte komunikaci, uděláte následující – mód odstraníte, na sociálních mediích nedáte nic vědět a ještě sprdnete hráče, že toho chtějí moc.

Bohužel nejde o vtip ani vymyšlenou historku, ale bizarní situaci okolo Battlefield 2042,  jehož vývojářský tým je očividně trošku mimo. Jak několikrát upozorňoval insider Tom Henderson, dle jeho pocitů je současný tým nesjednocený s komunitou a celkové PR opravdu nezvládá. Výše zmíněný příběh se týká módu Rush, který byl nabídnut v rámci playlistu Portalu, avšak i přes chválu hráčů a jejich prosby o zařazení do stálé nabídky se vývojáři rozhodli mód smazat – respektive jej znepřístupnit z doporučeného playlistu. Stále je tedy možné založit server s tímto módem, vzhledem k pravidlům jsou ale velice omezeny zkušenostní odměny.

Mezitím se na Twitteru Battlefieldu dále objevují krátké příběhové popisky s obrázky, které ale vůbec neinformují o tom, jak bude DICE postupovat do budoucna – co opraví, přidá nebo jak bude reagovat na kritiku hráčů. Vlastně se ale nedá čemu divit,  ředitel stříleček pro EA Andy McNamara na svůj Twitteru sdílel příspěvek, kde sepsul hráče za velké nároky.

Battlefield i přes chválu  odsunul mód Rush, generální ředitel si stěžuje na přehnané nároky hráčů

Jsem zpět v práci, zkontroloval sem reddit a Twitter a hráči Battlefieldu jsou naštvaní kvůli tomu, že jsme nedostatečně komunikovali o prázdninách. Hele, lidi musí odpočívat. Pracujeme na spoustě věcí, nejdříve si ale musíme stanovit, co je a není možné. Dáme vám o tom vědět, jakmile to budeme vědět na 100 %. Nechte nás se po pauze vrátit a začít pracovat. Mám vás rád, ale vaše očekávání jsou brutální. Věci, které chcete, potřebují čas na to, aby se vymyslely, nadesignovaly a udělaly.

Za své tweety si opět vysloužil obrovskou vlnu kritiky – zejména za to, že hráči mají prý obrovské nároky. Jak ale několik z nich zmínilo, věci, které se nyní kritizují, měly ve hře dávno být – místo toho ale DICE pracovalo na věcech, které nikdo nechtěl. McNamara tak tweety rychle smazal a omluvil se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama