Beta a předobjednávkové bonusy Star Wars: Battlefront 2 oznámeny
Gaming Článek Beta a předobjednávkové bonusy Star Wars: Battlefront 2 oznámeny

Beta a předobjednávkové bonusy Star Wars: Battlefront 2 oznámeny

Jakub Osička

Jakub Osička

10. 6. 2017 16:57

Ještě před oficiální prezentací na E3 2017 EA přichází s informací, že se bety dočkáme na podzim.

Reklama

Přestože oficiální prezentace EA Games na E3 2017 ještě neproběhla, beta pro druhý díl Star Wars: Battlefront byla potvrzena. Měla by odstartovat už na podzim tohoto roku. Samozřejmě je to krok, který většina fanoušků očekávala vzhledem k zájmu o betu v případě prvního dílu. Samotné uvedení hry do prodeje je potom plánováno na 17. listopad 2017.

Spousta bonusů pro předobjednávky

Ti, kteří si Star Wars: Battlefront 2 předobjednají, získají předběžný přístup do bety dříve. Kromě toho ale známe také bonusy exkluzivní pro předobjednávky. Najdete mezi nimi Epic Lightsaber Mastery Star Card pro Yodu (v omezeném množství) a dále také obsah spojený s očekávaným filmem Star Wars™: The Last Jedi™. Konkrétně má jít o speciální outfity pro Kylo Rena a Rey, automatický přístup k šesti kartám:

  • Kylo Ren: Power Reach, Solid Freeze
  • Rey: Far Sight, Deep Mind
  • Starfighters: Enhanced Auxiliary Power, First Order ship upgrade

Třešničkou na dortu je potom přístup k lodi Millennium Falcon z edice The Last Jedi s updatovanými zvukovými efekty a vzhledem.

Veškerý zmíněný obsah bude dostupný pro všechny předobjednávky bez ohledu na verzi, kterou plánujete hrát. Pro Elite Trooper Deluxe edici jsou pak navíc dostupné upgrady všech čtyř skupin Trooperů a také přístup ke kompletní hře o tři dny dříve. Ještě během dneška by se navíc měl živě streamovat premiérový gameplay přímo na stránkách EA Play kolem 21:00.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama