bgch-2015-predstavujeme-league-of-legends-komentatory
Esport League of Legends Článek BGCH 2015 - Představujeme League of Legends komentátory

BGCH 2015 - Představujeme League of Legends komentátory

Tomáš Secký

Tomáš Secký

14. 11. 2015 08:44

Představení komentátorů BenQ Grunex Challenge 2015 ve hře League of Legends!

Reklama

BGCH 2015 - Představujeme League of Legends komentátory

Sobota na BenQ Grunex Challenge 2015 bude patřit nejhranější hře na světě, League of Legends. Tou vás po celý den provede komentátorské duo ve složení Michal „Micak“ Vašina a Jaroslav Voleský.

Michal „Micak“ Vašina

BGCH 2015 - Představujeme League of Legends komentátory

Ahoj, mé jméno je Michal Vašina ale většina mě zná pod jménem Micák a už nějaký rok působím jako komentátor na tuzemské scéně. Vždycky jsem preferoval MMORPG a Call of Duty, tudíž moba hra typu Dota byla pro mě neznámý termín. Jednoho dne ale můj kamarád objevil upoutávku na novou hru jménem League of Legends a všichni jsme se tu dobu smáli, jaká to bude zase kravina a o ničem neříkající hra. Stal se ale naprostý opak a League of Legends mě drží od Season one.

Ohledně komentování to byla dost náhodná cesta. Můj kamarád pořádal u nás ve městě offline akci, kde jsem se s kamarády přihlásil, abych viděl, jak jsme na tom. Tam jsem poprvé viděl, že je možnost i komentovat online hry. Shodou okolností měl turnaj problémy a na druhý den mě pořadatel požádal ať s ním online odkomentuji poslední zápasy, které se nestihly dohrát. A jsou tomu dva roky, co mě tahle činnost naplňuje a baví.

Minulý rok znovu se na BGCH sešly přední týmy české scény. Fraternitas v čele s novým junglerem vypadají jako ještě silnější tým, něž předtím. Tudíž Fraternitas by měli papírově být nejsilnější. Na druhou stranu bych nezapomněl na Dark Tigers a Inside Games ,kteří podle mě tvoří trojici největších favoritů. A určitě fanoušci iG chtějí vidět víc než 4. místo, které je osudné pro iG organizaci. Černý kůň v mých očích budou Gunrunners.

Pro mě každá offline akce je příležitost a šance ukázat, že to komentování mi jde zase o něco lépe a doufám, že nezklamu diváky BGCH, protože jsem připraven to tam rozjet! Minulý rok byla spolupráce a přístup naproste bez problému, tak nezbývá se jenom těšit!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama