black-ops-3-dohrajete-klidne-za-mene-nez-hodinu
Gaming Článek Black Ops 3 dohrajete klidně za méně než hodinu

Black Ops 3 dohrajete klidně za méně než hodinu

Filip Němeček

Filip Němeček

1. 11. 2015 07:45

Treyarch se rozhodl pro další velké změny v letošním Call of Duty.

Reklama

Letošní Call of Duty ze zajetých kolejí série vykročí ještě více, než jsme původně čekali. Studio představilo dost radikální změny v konceptu singleplayeru. Prostě a jednoduše, si hned po spuštění hry budete moci zahrát jakoukoliv misi, klidně tu poslední.

Podle Treyarchu nemá odemykání misí v moderní hře smysl a novinka je hlavně o tom, aby hráči dostali možnost volby, jak chtějí Black Ops 3 prožít. Každopádně pokud budete o příběhu chtít něco vědět, stejně bude nutné zahrát si alespoň většinu misí… Vzhledem k pozici Call of Duty mezi střílečkami je možné, že se brzy budou inspirovat ostatní studia a nabídnou také odemčenou kampaň hned od začátku.

A jak to bude s délkou? Black Ops 3 by mělo své předchůdce překonat. Pokud si zahrajete všechny mise, můžete se dostat až k 15 hodinám herní doby. Po vzoru Black Ops 2 nabídne kampaň důležitá rozhodnutí a více konců.

Nedávno jsme se dozvěděli o nové obtížnosti nazvané jako „realistická“. Podle popisu vyplývajícího z Xbox achievementů by měla být opravdu surová. Nepřítel vás trefí? Jste prostě mrtví. Osobně jsem zvědavý, jak tato obtížnost bude v Call of Duty fungovat.

V neposlední řadě se objevila také upoutávka na zombie, ty by podle záběrů neměly být sci-fi a oproti ostatním hrám působí dost nezvykle. Však posuďte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama