Blizzard přinesl první hru na Steam, další budou následovat
Gaming Overwatch 2 Článek Blizzard přinesl první hru na Steam, další budou následovat

Blizzard přinesl první hru na Steam, další budou následovat

Adam Němec

Adam Němec

20. 7. 2023 17:34

Máme tu další rok a další studio přinášející své hry z vlastního launcheru zpět na Steam.

Reklama

Máme tu další rok a další studio přinášející své hry z vlastního launcheru zpět na Steam. Tento trend začalo EA v roce 2011, kdy spustilo svůj vlastní launcher Origin. Na Steam se vrátili až s vydáním Star Wars Jedi: Fallen Order. EA bylo následováno Activisionem, který se po vydání remakovaného Crashe Bandicoota a Spyra kompletně přesunul ke svému bratříčkovi Blizzardu na Battle.net a v roce 2019 se o to samé velmi krátkodobě pokusil Ubisoft se svým launcherem Uplay, dnes známým jako Ubisoft Connect.

 

Blizzard přinesl první hru na Steam, další budou následovat

 

Hry od Blizzardu míří na Steam

Velká změna nastala až v loňském roce, kdy na Steamu vyšel čtvrtý díl Crashe Bandicoota, ale také se vrátilo Call Of Duty s jejich nejnovějším přírůstkem Modern Warfare II. V letošním roce ho následovali jeho starší příbuzní ze série s vyjímkou Black Ops IV. Takové rozhodnutí se pravděpodobně vyplatilo, protože se k vrácení svých her na Steam rozhodla i druhá polovina společnosti Activision Blizzard a slíbila, že v budoucnu přinesou na Steam všechny své hry.

Již dnes můžete na hlavní stránce Steamu spatřit Overwatch 2, v Blizzardu pro tuto příležitost sestříhali i nový trailer, který láká jak na vydání na Steamu, tak na ořezaný PvE režim Invasion a nové multiplayerové mapy. Obojího bychom se měli dočkat 10. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama