Bulánci vychází do předběžného přístupu, hráči moc nadšení nejsou
Gaming Článek Bulánci vychází do předběžného přístupu, hráči moc nadšení nejsou

Bulánci vychází do předběžného přístupu, hráči moc nadšení nejsou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 11. 2022 06:58

Na Steamu si hra drží smíšené hodnocení.

Reklama

Legendární hru Bulánci hrála velká část hráčů ve svých mladých letech třeba ve škole na počítačích. Titul, který se distribuoval zdarma, se po mnoha letech vrací a studio SleepTeam po úspěšné crowdfundingové kampani vydává novou verzi Bulánků na Steam.

Hra vchází do předběžného přístupu, tvůrci tak prosí hráče o zpětnou vazbu a zároveň upozorňují, že je čeká ještě spousta práce. V rámci early accessu jsou přístupné tři mapy, a to Továrna, Pohádka a Disco. Společně s tím se hráči mohou těšit na team deathmatch či capture the flag.

Do budoucna slibuje studio celou řadu novinek a změn, jako online multiplayer, nové mapy a další. Vstup na Steam brali vývojáři jako zapojení komunity, jak se ale ukazuje, ta zatím tak pozitivní není. Návrat Bulánků má smíšené hodnocení, nejčastěji se ozývá kritika vůči umělé inteligenci či pohybu. 

Máme za sebou náročné období. Málokdo si dovede představit, kolik práce obnáší vývoj takové hry. Bulánci už dávno nejsou malá hra, její obsah postupně nabobtnal. Museli jsme hledat nové a nové kolegy, a jako by toho bylo málo, světem mezitím otřáslo několik významných krizí. Vše jsme ale ustáli a doufáme, že si hráči hru v předběžném přístupu užijí. Budeme se těšit na jejich zpětnou vazbu.

Dodává Jaroslav Wagner. Plné vydání je naplánováno na druhou polovinu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama