Cantzer: „V zápase s Rapid Ninjas jsme zaspali. Twisten mě motivuje.“
Esport Valorant Článek Cantzer: „V zápase s Rapid Ninjas jsme zaspali. Twisten mě motivuje.“

Cantzer: „V zápase s Rapid Ninjas jsme zaspali. Twisten mě motivuje.“

Nicolas Heller

Nicolas Heller

5. 4. 2023 15:12

Cantzer hodnotí rozpačitý vstup do prvního týdne VALORANT Challengers 2023 East: Surge.

Reklama

Druhá nejvyšší evropská soutěž VALORANT Challengers 2023 East: Surge vkročila do druhého splitu své sezóny. Týmy, včetně českých ENTERPRISE esports, zde sbírají další body do celkového bodování VCL East, které určí, kdo si na konci sezóny zahraje o postup do Ascension (turnaj mistrů všech evropských soutěží), kde bude k mání slot v prestižní a nejvyšší evropské lize VCT: EMEA League.

Čechům se v prvním splitu dařilo

V prvním splitu se ENTERPRISE dařilo nad očekávání. V ligové části obsadili třetí místo a v play-off si ještě o příčku polepšili a celkově tak skončili na druhém místě hned za týmem Acend, za které bojuje další český reprezentant Ondřej "MONSTEERR" Petrů. Pro čtvrté místo si s Cyberwolves esports dokráčel Martin "Hitch" Srp.

 

 

Českým hráčům v evropských soutěžích fandí Samsung SSD

Cantzer hodnotí rozpačitý vstup do prvního týdne

První hrací týden druhého splitu Enterprise zaváhali proti maďarské sestavě, která se těsně před začátkem splitu rozešla s organizací Rapid Ninjas. Ta měla údajně problémy s vyplácením odměn hráčům. Druhý hrací den už Enterprise zvládli lépe, když si poradili s izraelskou organizací NOM esports.

Váš vstup do druhého splitu byl poněkud rozpačitý, jak hodnotíš první zápas proti ex-Rapid Ninjas?

Tak první týden byl docela fajn, první zápas proti Rapid Ninjas bych nazval, že jsme jen trošku zaspali, byla to už nějaká ta chvilka, co jsme hráli ligový zápas.

S NOM esports jste si to ale vynahradili, ne?

Ano, do druhého zápasu už jsme se dostali, to si budeme chtít přenést do dalších týdnů.

Bonusová otázka - sleduješ na Grunexu počínání Twistena v EMEA League? Co říkáš na jeho výkony?

Twistena jedním okem sleduju, protože se teď právě primárně soustředím na vlastní zápasy, ale viděl jsem výhru 2:0 a nějaké klipy. Karel jede neskutečně, mám radost, že dělá takovou českou stopu a motivuje tím i mě.

Sleduj počínání českých střelců živě

Vysílání mezinárodních a evropských Valorant lig a turnajů můžeš každý týden sledovat na Grunex twitch kanále. Pokud si nechceš nechat ujít žádnou novinku z Valorantu a evropských soutěžích, tak sleduj náš Valorant esportový přehled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama