Čelte mocným výzvám v Devíti světech. God of War Ragnarök má režim New Game Plus
Gaming Článek Čelte mocným výzvám v Devíti světech. God of War Ragnarök má režim New Game Plus

Čelte mocným výzvám v Devíti světech. God of War Ragnarök má režim New Game Plus

Josef Ventrča

Josef Ventrča

6. 4. 2023 10:28

Kratos získá nové zbroje i kouzla. Odemkne se vyšší maximální level a mnoho dalšího.

Reklama

PlayStation na svém blogu oznámil, že oceňovaný akční titul God of War Ragnarök má dostupný režim New Game Plus (NG+). 

Kratovi se tak odemknou nová vybavení i kouzla. Nejvýraznější novinkou je hráči žádaná Zbroj černého medvěda s pláštěm, kterou hrdina měl na sobě v úvodní scéně. Oblek má statistiky zaměřené na sílu a obranu s bonusem, který odmění úskoky na poslední chvíli salvou střepů Bifröst. 

Pro odvážlivce pak bude dostupná Spartská zbroj. Ta nemá žádné perky, bonusové statistiky a je uzamčená na první úrovni síly. S tímto vybavením nebude žádný prostor pro chyby. Navrátí se i oblíbené Árovo a Diovo brnění z prvního dílu s novým vzhledem a bonusy. K zakoupení bude i Spartský štít. V neposlední řadě pak dostupná brnění ze základní hry bude možné barevně upravit, a to díky třinácti novým kombinacím.

Mocná kouzla i extrémní výzvy

S postupem v režimu NG+ pomohou i zatím neokoukaná mocná kouzla, kterými bude možné vybavit amulet. Vývojáři však upozornili, že nejsilnější schopnosti budou vyžadovat splnění určitých podmínek, aby hráče donutila přemýšlet nad jejich používáním a vytvářením kombinací s ostatními okouzleními.

Dále se zvýší limit úrovní Krata i nepřátel, a tím logicky obě strany získají na síle. Taky je možné přeměnit veškeré vybavení deváté úrovně na verzi Plus. Využitím této možnosti hráči získají pozlacenou minci určenou pro nákup jednoho z nových kouzel.

V God of War Ragnarök se taky zpřístupní další možnosti progresu, rozšíří se Niflheim Arena o nové spolubojovníky i nepřátele, a ztíží se endgame bossové. Odemknou se i další dvě obtížnosti představující nejtěžší výzvu.

Hráčům zůstane získané vybavení

Je jasné, že pro otevření režimu NG+ je nejdřív nutné mít hru alespoň jednou dohranou. Vývojáři připomněli, že veškeré dosavadní získané vybavení - včetně kopí Draupnir - a dovednosti se přenesou do módu, takže bude možné svůj arzenál používat od začátku nového dobrodružství. 

Upozornili ale, že na začátku hry nebudou dostupné zvukové a očarované šípy. Všechny oblasti vyžadující k přístupu buď tyto šípy, nebo Draupnirovo kopí se odemknou až v okamžiku, kdy hráči dosáhnou bodu hlavní dějové linie, ve kterém se zpřístupní.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama