co-nas-ceka-a-nemine-od-ea-v-roce-2016
Gaming Článek Co nás čeká a nemine od EA v roce 2016

Co nás čeká a nemine od EA v roce 2016

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

14. 5. 2016 11:10

EA tento rok nabídne ještě spoustu herních pecek, určitě se máme na co těšit. A jak to bude s Assasinem?

Reklama

Co nás čeká a nemine od EA v  roce 2016

V poslední době se značce Electronic Arts internet věnuje více než kdy jindy. Ano, může za to především nový Battlefield, o kterém jsme vás sami nedávno informovali. Ale není to jen BF, co nás čeká od EA. Jenom tento rok se můžeme těšit na několik dalších pecek, u kterých je předem jasné, že v prodejích opět zlomí pár rekordů. Ale buďme konkrétní.

Už za měsíc na nás čeká Mirror's Edge Catalyst, vycházející jak na PC, tak i na herní konzole PS4 a Xbox One.

Další na řadě mají být sportovní, každým rokem opakující se herní tituly, na které čeká spousta z nás. Řeč je o hrách FIFA 17Madden NFL 17 a NHL 17. Bohužel již jako obvykle, pouze FIFA z těchto tří her vyjde i na PC, zbylé dvě očekávejte pouze na konzolích.

No a zapomenout nesmíme na zřejmě nejočekávanější díly a to hry Battlefield 1 a Titanfall 2. Ty by se k nám měli podle nejnovějších zpráv dostat někdy na přelomu listopadu a prosince. Ještě o něco později má přijít další sportovní hra NBA Live 17 a Mass Effect: Andromeda, u které přesné datum vydání zatím není známo.

A třešnička na konec? Možná vás nepotěšíme rokem, ale napravíme to kvalitou. Nový Assassin’s Creed od Ubisoft je očekáván až na rok 2020. Má jít o unikátní díl, který se těm předchozím nevyrovná. Ještě aby ne, práce na novém dílu byla svěřena studiu, plném kvalitních a zkušených vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama