Company of Heroes 3 poodhaluje informace o kampani
Gaming Článek Company of Heroes 3 poodhaluje informace o kampani

Company of Heroes 3 poodhaluje informace o kampani

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 12. 2021 16:51

Vývojáři slibují spoustu novinek.

Reklama

Diablo není jedinou hrou snažící se ještě před Vánoci nalákat své fanoušky na nové funkce. S ukázkou přišlo i studio Relic s nadcházejícím Company of Heroes 3, tentokrát se ale do představování pustili přímo vývojáři, kteří okomentovali nové systémy a rozhodnutí, jenž budou muset hráči činit.

Hned zpočátku se výkonný producent David Littman pustil do vysvětlení takzvané Dynamic Campaign Map, která bude zásadním způsobem ovlivňovat hratelnost v rámci kampaně. Prvek vzniká na základě zpětné vazby od komunity a právě z žádostí hráčů vyplynulo, že je dynamická mapa klíčovým prvkem hry.

Hráči se zároveň setkají s novými jednotkami, kupříkladu partyzány, kteří do boje přinášejí hned několik výhod. To se pak projeví jak na mapě kampaně, tak v rámci samotných soubojů. Už dříve Relic zmínil to, že novinky umožňuje i nový Essence Engine 5, vlastní in-house engine pro real-time strategie. Tak snad se fanoušci příští rok dočkají úspěšného navázání na legendární strategickou sérii. Zatím třetí Company of Heroes působí velmi nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama