CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze
Esport PUBG: Battlegrounds Článek CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

18. 6. 2018 12:53

Už víme, kdo se umístil na bedně v CZC.cz PUBG Duo Cupu

Reklama

Máme za sebou Grand Finále CZC.cz PUBG DUO Cupu, které jste mohli sledovat na NVIDIA twitch kanále v RE-PLAY studiu, kterým vás provedlo komentátorské duo, Nikolai “Mazarini” Lazarevev a Martin “spajKK” Beneš. Také už víme, kdo vyhrál celou Duo sérii o grafické karty. 

Díky sponzorům CZC.cz, NVIDIA a GIGABYTE si hráči mohli zahrát o tyto skvělé ceny. Výherní týmy, které se umístili na prvních třech příčkách si odnesli: 

 

1.místo: GIGABYTE GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

2.místo: klávesnice AORUS K9

3.místo: myš AORUS M3 +  podložka pod myš AORUS AMP500

Po náročných soubojích, které se protáhly do večerních hodin, si 36 nejlepších dvojic vybojovalo postup do Finále o nadupadé ceny. Do studia si přijelo zahrát pět postupujících týmů. Celý event probíhal ve skvělé náladě, bavili jsme se s hráči na místě, kteří byli nadšení a celá akce se jim moc líbila. Celý event a turnaj můžete shlédnout v záznamu, který naleznete na NVIDIA twitch kanále. Záznam z vyhlášení vítěžů CZC.cz PUBG DUO Cupu najdete zde: LINK

 

{control gallery}

 

VÍTĚZOVÉ CZC.cz PUBG DUO Cupu!

Vítězům Gratulujeme byla to opravdu skvělá podívaná. Hráči Caukymnauky a Marena se umístili na prvním místě s velkým bodovým náskokem, za nimi se na druhém místě umístilo duo swalkerzje a HaziQQ. Na krásném třetím místě se umístil SaiNs- a Arican.

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

CZC.cz PUBG Duo Cup již zná své vítěze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama