desiva-show-scare-pewdiepie-uvolnuje-fanouskum-jeden-dil-zdarma
Zajímavosti Článek Děsivá show Scare PewDiePie uvolňuje fanouškům jeden díl zdarma

Děsivá show Scare PewDiePie uvolňuje fanouškům jeden díl zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

14. 2. 2016 10:51

Na YT byla spuštěna show Scare PewDiePie, která youtubera staví před děsivé situace z PC her.

Reklama

Děsivá show Scare PewDiePie uvolňuje fanouškům jeden díl zdarma

Představte si, že jste provozovatel YouTube a chcete vytvořit show, která bude přístupná pouze zjednodušeně řečeno vlastníkům jakéhosi prémiového účtu na YT. Koho by jste si do své show vybrali? Je to jednoduché, samozřejmě že člověka, který má na YT nejvíce odběratelů a tím je bezkonkurenčně Felix Arvid Ulf Kjellberg známý jako PewDiePie.

Show nese název Scare PewDiePie a její úkol je po přeložení této anglické fráze jasný, má vyděsit tohoto youtubera tím, že jej vystaví děsivým situacím inspirovaných počítačovými hrami. Takové počínání může připomínat klasickou reality show.

Děsivá show Scare PewDiePie uvolňuje fanouškům jeden díl zdarma

Jak jsme již zmínili, videa jsou oficiálně dostupná pouze ve Spojených státech a to pomocí služby YouTube Red, která si účtuje 9.99$ na měsíc, v přepočtu přibližně 250Kč.

Ovšem sedmý díl s názvem "Nejsem blázen" je dostupný pro všechny na youtuberově kanále. PewDiePie se v tomto díle ocitne v nemocnici plné duševně nemocných pacientů a bohužel i stejně postižených doktorů a jeho úkol je prostý - jako v počítačové hře musí nasbírat veškeré indície a nápovědy, které mu pomohou dostat se ven. Jak už možná některé z vás napadlo, tento díl je volně inspirovaný hrou Outlast.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama