Device: "Nesmyslné spekulace o návratu do Astralis jsou přesně to: Nesmysly"
Esport CS:GO Článek Device: "Nesmyslné spekulace o návratu do Astralis jsou přesně to: Nesmysly"

Device: "Nesmyslné spekulace o návratu do Astralis jsou přesně to: Nesmysly"

Michael Douša

Michael Douša

21. 12. 2021 12:54

Dánský sniper na Twitteru popřel veškeré spekulace o odchodu z NIP

Reklama
Dánský sniper na Twitteru popřel veškeré spekulace o odchodu z NIP.

 O potenciálním odchodu Nicolaie "device" Reedtze ze švédských NIP zpět do svých domácích Astralis už psali zprávy servery jako 1pv.fr, Dexerto či HLTV. Šestadvacetiletý střelec nám ovšem přesný opak tvrdil v uzavřených kruzích, nyní spekulace konfrontoval i na veřejnosti. Naznačil, že z týmu odcházet nebude, a že jeho dočasná přestávka ze sestavy přichází pouze z důvodu problémů s mentálním zdravím.

"Moje mentální zdraví dostalo letos pořádnou nálož, ať už z osobních důvodů, tak z tlaku, který zákonitě přichází s hraním esportu profesionálně," napsal device na Twitteru jako odůvodnění, proč chyběl na konci IEM Winter i na BLAST Premier World Final. "NIP a mí spoluhráči byli velmi chápaví a nechali mě pracovat na své duševní pohodě do konce roku. Posouvám se směrem ke zlepšení a těším se, až vložím do sebe všechnu tu práci, která mě donese na vrchol svojí hry, abych mohl být nejlepší verzí sebe samého."

1/5: Hey guys, 2021 has been a tough year for so many people, myself included. Today there is new speculation as to the reason why I’m currently taking time out: I shouldn’t have to, but as it’s proving unfair on my team mates, I thought it best to offer an explanation...

— Nicolai Reedtz (@dev1ce) December 20, 2021

Devicův návrat do Astralis on sám shrnul jako nesmysl a novináře požádal o respektování jeho soukromí, a že doufá, že jeho výroky "zastaví všechny znepokojivé fámy." Novináři, kteří s touto zprávou původně přišli, se bránili, že "neřekli, že do Astralis půjde, jen že by chtěl."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama