do-zaklinacske-karetni-hry-gwent-se-brzy-dostane-frakce-nilfgaard
Gaming Článek Do zaklínačské karetní hry Gwent se brzy dostane frakce Nilfgaard

Do zaklínačské karetní hry Gwent se brzy dostane frakce Nilfgaard

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

1. 2. 2017 02:32

Pátá frakce se brzy dostane do uzavřené bety hry.

Reklama

Do zaklínačské karetní hry Gwent se brzy dostane frakce Nilfgaard

Jeden z důvodů, proč se Zaklínač 3: Divoký hon stal na plné čáře nejlepší hrou v roce 2015, byla také malá karetní hra Gwent, která byla součástí velkolepého Geraltova příběhu. Mezi komunitou se ale míchání kartiček stalo natolik oblíbené, že se studio CD Project Red rozhodlo vytvořit z ní samostatný titul.

Ve třetím díle zaklínačské ságy jsme měli v Gwentu přístup nejprve ke čtyřem frakcím - Severní království, Monstra, Scoia'tael a Nilfgaard - a s příchodem DLC O krvi a víně do hry přibyla i pátá frakce - Skellige.

V samostatném Gwentu se nyní nachází čtyři ze zmíněných frakcí a na Nilfgaard se stále čeká. Ale toto čekání již nebude trvat dlouho. Vývojáři na svých stránkách oznámili, že Nilfgaard je připravený k testování a do hry ho přidají 6. února. Herní styl jižního císařství se bude podle slov vývojářů upínat hlavně na kontrolování bojiště, ale představí se i nové mechaniky jako odhalování karet v protihráčově ruce nebo ovládání pořadí karet v nepřátelském balíčku.

Kromě celé nové frakce se do hry dostanou také nové kartičky zbylých čtyř frakcí a samozřejmě spoustu neutrálních karet.

Gwent: The Witcher Card Game se v současnosti nachází v uzavřené betě a vývojáři postupně rozesílají přístupové kódy těm, kdo si o ně zažádají. Datum vydání hotového produktu pro veřejnost zatím není oznámeno. Pokud máte zájem vyzkoušet si tuto originální karetní hru, můžete o přístup požádat na této adrese. Třeba vás k tomu přesvědčí oznamovací trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama