Dragon's Dogma 2 vyjde už brzy. Capcom přiblížil i příběh
i Zdroj: Capcom
Gaming Dragon's Dogma 2 Článek Dragon's Dogma 2 vyjde už brzy. Capcom přiblížil i příběh

Dragon's Dogma 2 vyjde už brzy. Capcom přiblížil i příběh

Monika Kočicová

Monika Kočicová

29. 11. 2023 17:15

Společnost Capcom oznámila datum vydání Dragon's Dogma 2. Ve videu taky ukázala, o čem bude příběh, jaké postavy potkáme a přiblížila i náplně úkolů.

Reklama

Společnost Capcom v úterý 28. listopadu představila novou ukázku z akčního RPG Dragon's Dogma 2 odhalující několik důležitých aspektů, co rozhodně potěší fanoušky. Nejvýznamnější novinkou bylo stanovení data vydání, které je 22. března 2024. Nebude to tedy trvat dlouho, co se hráči opět vydají do světa plného záhad, mýtů a magie.

Čeká nás další Resident Evil? Capcom plánuje velké oznámení
i Zdroj: Capcom

Čeká nás další Resident Evil? Capcom plánuje velké oznámení

Důvěryhodný insider zjistil, co společnost Capcom plánuje v následujícím roce. Máme očekávat oznámení něčeho velkého.

28. 11. 2023 13:30

To ostatně bylo také vidět v traileru. V úvodním záběru vývojáři předvedli úryvky z dějové linky, které vypadaly fantasticky. Kromě vysoce kvalitního grafického zpracování světa, postav i bojových efektů se ukázali různí hrdinové i záporáci,  a monstra inspirovaná různými mytologiemi, jako je například Medúza z antického Řecka, nebo titán Talos vynořující se z moře.

Tvůrci se rovněž krátce vyjádřili k příběhu. „Děj je o Arisenovi, jehož srdce si vzal drak. Ačkoliv druhý díl odráží prostředí univerza první hry, dobrodružství se odehrává v paralelním světě,“ řekl ve videu producent Jošiaki Hirabajaši. Vývojáři dále promluvili i o detailech úkolů, tvorbě postav a dalších dílčích prvcích, na které se můžete podívat v ukázce níže.

Zároveň se spustily předobjednávky Dragon's Dogma 2 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Prodává se ve standardní a deluxe edici, a cena začíná na 64,99 eurech, v českých obchodech zatím nebyla částka stanovena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama