Electronic Arts zrušilo vývoj Mandaloriana. Respawn pracuje na Star Wars: Jedi
i Zdroj: EA
Gaming Článek Electronic Arts zrušilo vývoj Mandaloriana. Respawn pracuje na Star Wars: Jedi

Electronic Arts zrušilo vývoj Mandaloriana. Respawn pracuje na Star Wars: Jedi

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1. 3. 2024 09:00

Velké změny ve struktuře společnosti Electronic Arts měly zapříčinit i zrušení vývoje střílečky od studia Respawn. Podle dřívějších informací se mělo jednat o titul inspirovaný Mandalorianem.

Reklama

Společnost Electronic Arts zrušila vyvíjenou střílečku z pohledu první osoby ze světa Star Wars, na které pracovalo studio Respawn. Zástupci firmy zveřejnili zprávu o ukončení vývoje spolu s oznámením o propuštění téměř 700 zaměstnanců z celého EA. Vývojáři měli původně pracovat na titulu inspirovaného Mandalorianem.

Studio Respawn pracuje na hře s Mandalorianem
i Zdroj: Respawn Entertainment

Studio Respawn pracuje na hře s Mandalorianem

Vývojáři z Respawnu mají pracovat na hře Star Wars Mandalorian. Titul má být v rané fázi vývoje. Svou náplní trochu…

17. 2. 2024 09:00

„Respawn se zaměří na série Star Wars Jedi a Apex Legends,“ uvedla podle VGC v prohlášení prezidentka EA Entertainment Laura Mieleová. Dále pochválila studio za své výkony a jedinečnou práci ve vytváření výjimečných herních zážitků. „V oblasti zábavy nemají konkurenci,“ prohlásila. Mieleová taky vysvětlila, že EA toto rozhodnutí učinilo poté, co přezkomalo požadavky hráčů ohledně portfolia Respawnu. „Zaměří se na nové projekty založené na stávajících značkách a zároveň poskytnou podporu aktivním hrám,“ dodala.

Na třetím díle série Star Wars Jedi by se mělo již pracovat nějakou dobu. Loni na podzim to naznačil i představitel hlavní postavy Cameron Monaghan, který na Ocala Comic Conu prozradil, že pracuje na pokračování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama