EEriness se opět probouzí, co od nich čekat?
Esport CS:GO Článek EEriness se opět probouzí, co od nich čekat?

EEriness se opět probouzí, co od nich čekat?

Michael Douša

Michael Douša

21. 2. 2023 20:09

O eEriness jsme pár měsíců neslyšeli, chystá se prý ale něco velkého

Reklama
O eEriness jsme pár měsíců neslyšeli, chystá se prý ale něco velkého.

EEriness patřili ke stálicím československé CS:GO scény. S téměř konstantní přítomností na esportové scéně všelijakých titulů - od CS po Dotu a CoD, patřili vždy eEriness k týmům, s nimiž bylo třeba počítat. Viděli jsme od nich parádní výkony na Cool Lize, Mistrovství ČR, ale také třeba Sazka eLEAGUE, ovšem v posledních letech se jim zrovna dvakrát nedařilo, naopak se covidová doba do jejich výkonů propsala spíše negativně. Asi i proto došlo k ukončení spolupráce s CS:GO sekcí.

EEriness se opět probouzí, co od nich čekat?

Pozvednou eEriness další trofej?

Organizace poté tak trochu zmizela z povrchu zemského. Webové stránky i sociální sítě utichly, tým se na serveru neukazoval. Podle interních informací se pracovalo na utvoření nového směru organizace, nového vedení. Podle posledních příspěvků a náhlé aktivity okolo značky se však zdá, že je čekání konec. Nyní to totiž vypadá, že eEriness chystají velký návrat a mají v hledáčku nejeden významný titul. 

Ačkoliv už začaly práce na sestavení nového týmu v rámci CS:GO sekce, v tomto směru si budeme podle všeho muset ještě nějakou chvíli počkat. První comeback by ale měla zažít sekce PUBG, kde mají políčeno na údajně velmi silná jména z české scény. Doufejme tak, že česká scéna konečně uvidí potenciální vyzyvatele velkých českých jmen, ať už jsou to Sinners v CS:GO, nebo kterýkoliv jiný tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama