Návrat do devadesátek. Epic nabízí zdarma povedený nostalgický výlet
i Zdroj: Skybound Games
Hry zdarma Článek Návrat do devadesátek. Epic nabízí zdarma povedený nostalgický výlet

Návrat do devadesátek. Epic nabízí zdarma povedený nostalgický výlet

Josef Ventrča

Josef Ventrča

20. 4. 2024 15:30

Hráči se mohou vrátit do svých mladších let díky adventuře The Big Con, kterou rozdává Epic Games Store. Spolu s ní mohou získat ještě jednu hru.

Reklama

Povedenou adventuru The Big Con mohou uživatelé digitálního obchodu Epic Games Store získat zdarma, a to až do 25. dubna. 

V humorném díle studia Mighty Yell, kterému pomohla s vydáním společnost Skybound Games, se hráči vrátí do devadesátých let dvacátého století. V roli mladistvé podvodnice procestují Spojené státy americké, jelikož se pokusí zachránit rodinnou videopůjčovnu. Tvůrci popisují hlavní postavu jako zvídavou a sarkastickou středoškolačku, čímž je jasné, že lze očekávat humorné dialogy. 

Přihlaste se zdarma do otevřeného testu hry Hades 2
i Zdroj: Supergiant Games

Přihlaste se zdarma do otevřeného testu hry Hades 2

Studio Supergiant Games spouští technický test pro hru Hades 2. Chtějí vyladit poslední velké chyby, než spustí plánovaný…

17. 4. 2024 16:19

Hratelnost je v podstatě prostá, sami si vyberete, koho okradete, podvedete, komu budete lhát, a naopak komu řeknete pravdu, nebo pomůžete, abyste zabránili lichvářům v ukořistění rodinného podniku. Samozřejmě svým chováním se můžete dostat i do problémů. Při cestě vystřídáte i různé kostýmy, které poslouží jako převleky.

Vývojáři slibují lidem vyrůstajícím v devadesátkách skutečný nostalgický výlet. Samozřejmě zasazení do Ameriky může být trochu odlišné od toho, co čeští hráči zažili před třemi dekádami, přesto jisté spojitosti je možné najít.

The Big Con lze zařadit mezi povedené videohry. Podle agregátoru hodnocení na serveru Metacritic získal od kritiků v průměru 77 bodů. Od hráčů však získal 5,8 bodu.

Druhým titulem, který Epic Games Store nabízí je strategie pro více hráče Town of Salem 2, kterou lze hrát v kooperaci nebo kompetitivně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama