Esportové novinky: DRX jsou mistry v LoL, Frozen postupuje do play-off na IEM Rio
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: DRX jsou mistry v LoL, Frozen postupuje do play-off na IEM Rio

Esportové novinky: DRX jsou mistry v LoL, Frozen postupuje do play-off na IEM Rio

Jarmil Černý

Jarmil Černý

9. 11. 2022 17:32

LoL Worlds zná své vítěze, DRX překvapili favorita.

Reklama

Světový šampionát v League of Legends zná své vítěze, DRX Worlds začali a také ukončili. Frozen se podívá do play-off brazilského Majoru.

DRX jsou mistry světa, v jednom z nejlepších finále porazili T1

Král je mrtev, ať žije král. DRX zvládli to, co ještě před měsícem nikdo neočekával. Po fantastickém turnaji se stávají novými šampiony Worlds!

Finále Worlds 2022 se zapíše do historie. Vlastně i celý turnaj, který po celou dobu svého trvání přinášel každý týden skvělou podívanou. Vyrovnaná a variabilní meta, velké zvraty a nakonec jedno z největších překvapení v historii League of Legends esportu. DRX po nervy drásajícím finále porazili T1 3:2 a poprvé během své existence slaví zisk trofeje.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


IEM Rio Major: Frozen to dokázal! MOUZ postupují do play-off po výhře nad Ence

David "frozen" Čerňanský může slavit postup do nejlepší osmičky! MOUZ poráží po dlouhém boji ENCE 2:1 a se skóre 3-2 postupují do play-off. Na poslední mapě se skvělým výkonem předvedl dexter.

Po dvou výhrách a dvou prohrách se MOUZ ocitli v decider zápase o poslední volná místa v play-off. Jejich soupeřem se pro dnešní duel stali hráči týmu ENCE. 

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

MČR 2022: Sinners se stávají mistrem České republiky za rok 2022

"Vítej zlatý hattricku". To si právě teď mohou říkat hráči SINNERS, kteří po výhře nad eSubou ve finále oslavují třetí titul v řadě.

Velkolepé finále, velkolepá show. Ještě před samotným začátkem posledního zápasu letošního MČR si pořadatelé pro diváky připravili Half Time Show - Rapovou show, v níž účinkovali slavná jména jako Paulie Garand & Kenny Rough, Majk Spirit a Rytmus.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama