Esportové novinky: Začíná LoL Worlds
Partnerský obsah LoL Článek Esportové novinky: Začíná LoL Worlds

Esportové novinky: Začíná LoL Worlds

Jarmil Černý

Jarmil Černý

29. 9. 2022 18:25

Jeden z největších esportových turnajů začíná dnes v Mexico city.

Reklama

V tomto díle esportových novinek se podíváme na všechny novinky a zajímavosti týkající se světového šampionátu v League of Legends, který dnes začníná.

Worlds 2022 preview: kdy a kde, formát, týmy a zajímavosti

Vrchol League of Legends sezóny je tady. Šestnáct nejlepších týmů za uplynulý rok se v Severní Americe popere o tu nejcennější trofej, o které sní každý profesionální hráč. Co nás letos čeká?

Konečně! Jiným slovem se dlouhé čekání nedá popsat. Každoročně nejsledovanější událost v nabitém League of Legends kalendáří brzy začne, proto není od věci si připomenout základní informace, aby žádnému fanouškovi následující cca měsíc a půl nic neuniklo. Od 29. září se totiž rozjede kolos, který téměř každý den nabídne porci zajímavých zápasů a mezinárodního srovnání mezi regiony.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Play-in na Worlds začíná, čtyři týmy si vybojují postup

Hype is real! Worlds tradičně začne play-in fází, ve které se 12 týmů utká o čtyři postupová místa. Ve hře jsou i Fnatic s českým midařem Humanoidem.

Všichni jsou už v Mexiku, Buenos Días, já taky jdu. Před začátkem play-in fáze Worlds 2022 se sluší připomenout legendární písníčku Michala Tučného, protože právě tato středoamerická země poprvé v historii přivítá nejlepší profesionální League of Legends vůbec. Mezi 29. září a 4. říjnem 12 celků zabojuje o postup do další fáze, zůstat mohou pouze čtyři.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Upset stihne začátek Worlds, Hylissanga zastoupí Rhuckz

Dobré zprávy z tábora Fnatic. Upsetovi je lépe a po negativních testech má povoleno letět do Mexika, kde se připojí k týmu. Počítá se s jeho zapojením do všech utkání, tedy i úvodních matchů s EG či Chief Esports. Bean si tak druhé Worlds za sebou nezahraje.

Hylissangovi vychází negativní testy teprve chvíli, tudíž ještě nemůže cestovat a jeho místo tak zastoupí Portugalec Rhuckz. Zkušený hráč si odbyde premiéru na té největší stage.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama