Eternal Fire mohou svou dnešní prohru shodit na problémy s NVIDIA, proti Astralis se jim nedařilo
i Zdroj: Photo Credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Eternal Fire mohou svou dnešní prohru shodit na problémy s NVIDIA, proti Astralis se jim nedařilo

Eternal Fire mohou svou dnešní prohru shodit na problémy s NVIDIA, proti Astralis se jim nedařilo

Pavla Doušová

Pavla Doušová

23. 4. 2024 19:26

První den ESL Pro League Season 19 se týkal i Astralis a Eternal Fire, kteří se proti sobě na Maltě postavili v úterý odpoledne. I přes etapu neúspěchu v poslední době se podařilo Astralis vyhrát 2-0.

Reklama

Astralis a Eternal Fire se proti sobě naposledy postavili na konci září loňského roku na ESL Pro League Season 18. Tento zápas byl ještě před drastickými změnami, kdy do Astralis z HEROIC přišli Martin “stavn” Lund a Jakob “jabbi” Nygaard. V září zvítězili turečtí Eternal Fire, o více jak půl roku později dostali Astralis šanci na odvetu.

Začalo se hrát na Vertigu, které si vybrali Eternal Fire. Mapu otevřeli prvními body Astralis, ale Eternal Fire nehodlali zůstat pozadu a první poločas byl vcelku vyrovnaný, od remízy je dělil pouhý jeden bod. V druhém už hra tak vyrovnaná nebyla, Eternal Fire se na vlastní counter-teroristické straně nepovedlo ukořistit jediný bod a Astralis tím pádem získali šest konsekutivních výher. Díky tomu si mohli na své konto připsat první mapu tohoto utkání.

Šlo se ale dál, ničemu zatím nebyl konec. Další mapou byl Overpass, na kterém znovu otevřeli Astralis prvními body. Začátek mapy byl tentokrát úplně vyrovnaný, mužstva dosáhla remízy. Zase se to zvrhlo v polovině druhé, kdy se Eternal Fire nedařilo získat si body. I přesto se jim tři podařilo získat, bohužel to nestačilo ani na výhru, ani na přesčas.

Astralis se po dlouhé době nezdaru konečně zase dostali na vítěznou stranu. Nejlepším hráčem tohoto souboje byl Victor “Staehr” Staehr s 36 zabitími a průměrným způsobeným poškozením za kolo 91,8. 

Astralis díky výhře proti Eternal Fire zůstávají v horním pavouku skupiny A a dále je ve středu od 19:30 čeká utkání proti vítězi mezi FaZe a Imperial. Eternal Fire spadli do pavouka spodního, ve stejnou dobu je čeká zápas s poraženými z již zmíněného souboje FaZe a Imperial.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama