Filmové zpracování Uncharted v "pokročilém vývoji"
Zajímavosti Článek Filmové zpracování Uncharted v "pokročilém vývoji"

Filmové zpracování Uncharted v "pokročilém vývoji"

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

26. 5. 2019 14:52

Nathana Drakea čeká honba za pokladem hollywoodského plátna.

Reklama

Mysleli jste si, že se zlodějem cenných pokladů ztracených civilizací je už konec? To jste se zmýlili. Jedna z nejúspěšnějších exkluzivek na PlayStation se dočká filmového zpracování. Předseda a výkonný ředitel Sony Pictures Entertainment Tonny Vinciquerra potvrdil, že film je v "pokročilé fázi vývoje".

Film Uncharted je ve vývoji už pár let a ačkoliv se musel potýkat s neustále se měnícími režiséry, tak to nyní už konečně vypadá na ustálený chod natáčení. Režisérem je Dan Trachtenberg, který za sebou zatím nemá příliš bohatou kariéru. Jemu se ale podařilo do role Nathana Drakea obsadit velmi známého mladíka Toma Hollanda, který mj. aktuálně ztvárňuje Spidermana z dílny Marvel Studios. Důvodem k obsazení hlavní postavy mladým hercem byl fakt, že se děj filmu bude odehrávat ještě před událostmi v Uncharted: Golden Abbys, takže se setkáme s Nathanem Drakem jako teenagerem.

Bohužel se Tony Vinciquerra více nerozpovídal, ani přesně nevíme, co význam fráze "pokročilý vývoj" znamená, takže na další upřesňující informace musíme čekat. Zatím není známé ani datum, kdy by se měl film objevit na plátnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama