Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky
Esport PUBG: Battlegrounds Článek Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky

Finále LYNX PUBG Solo cupu za námi, máme výsledky

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

23. 9. 2018 19:26

Podívej se, jak vypadalo nedělní finále LYNX PUBG Solo Cupu.

Reklama

Dnes jste mohli sledovat napínavé finále LYNX PUBG Solo Cupu o herní počítač LYNX Grunex ProGamer 2018. Turnaj se odehrál v profesionálním RE-PLAY studiu! Do finále se z kvalifikací probojovalo nejlepších 72 bojovníků, kteří si poměřili své síly na mapě Erangel, kde se celkem odehrálo pět zápasů.

Samotné finále odstartovalo ve 13:00 hodin. O zábavu se postarala známá streamerská dvojice Mazarini a spajKK, kteří komentovali přímo ze studia na Mazariniho Twitch kanale

Kdo ovládl scénu a stal se Solo championem PUBG cz/sk scény?

Finále bylo nabité akcí a nechyběl ani gameplay ostřílených hráčů, stratégů a jednoho komika. Scénu s velkým náskokem ovládl hráč Gargi_ s celkovým počtem bodů 1280, druhé místo obsadil hráč dodiiikkk, který hrál přímo ze studia s 1120 body a třetím místě skončil Dudyss s 1110 body. Mazi a spajKK na závěr zpovídali hráče a těm se atmosféra ve studiu líbila a těší se na další offline akce ve hře PUBG.

Podívejte se na galerii jak to v Re-Play vypadalo 

{control gallery}

A jakou cenu si odnesl ten nejlepší ve finále?

1. místo

LYNX Grunex ProGamer 2018

LYNX Grunex ProGamer 2018.

Tato generace oblíbených herních počítačů LYNX Grunex vám přináší skvělý poměr ceny a výkonu. Pokud si chcete vychutnat hry v plné plynulosti, hrajete online nebo rádi sledujete streamovaná Full HD videa, pak je pro vás LYNX Grunex řady 2018 správnou volbou. Samozřejmě je vhodný i pro další využití, jako například kancelářskou práci, surfování na internetu nebo práci s grafickými a video programy. Využijte naplno výkon počítače navrženého ve spolupráci s profesionálními hráči a komunitou herního portálu Grunex.

Mrkni za zábavné highlighty ze streamu!

Kolbřík je námořník

Jirka nekončí na Youtube, ale na břehu

Dostal "babu"

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama