Fortnite patch 20.20
Gaming Článek Fortnite patch 20.20

Fortnite patch 20.20

Mirek Kefurt

Mirek Kefurt

21. 4. 2022 12:14

Co přinesla nová akutalizace?

Reklama

Fortnite verze 20.20 je venku. Patch přináší Ranger Shotgun, posílá k zemi vzducholoď nad Condo Canyon a zapojuje Prowlera do Battlepassu.

Epic Games pokračují v zásobování hry obsahem. K nově přidaným Jetpackům, Spicy Chug Splashům a Heavy Sniperovce v minulém patchi, Fortnite odhalil podobu "Super Stylů" k odemčení po dokončení Battle Passu a ve verzi 20.20 přidává další kousky.

Ranger Shotgun

Mezi hlavní novinky, které přinesl patch 20.20 patří Ranger Shotgun. Jeden výstřel na jedno nabití a skutečně velké poškození. Zajímavostí je, že Ranger Shotgun je efektivnější na větší vzdálenost, než všechny ostatní brokovnice ve hře.

Condo Canyon vzducholoď sestřelena

Pokud jste často začínali hru na vzducholodi nad lokací Condo Canyon, máme špatnou zprávu. Vzducholoď teď leží vodě, kousek od ostrova na jihovýchodní straně mapy.

Fortnite patch 20.20

Prowler dorazil do Fortnite

Do Fortnite konečně dorazil Prowler. Pro získání skinu je třeba splnit tři z nových questů. Po splnění všech zbývajících úkolů dostanete i další předměty, včetně vestavěného emote, wrapu, glideru a dalších věcí.

Prowler je padouch, bojující pro komiksového Kingpina. K vidění byl i v animovaném filmu z roku 2018 Spider-Man: Paralelní světy, ve kterém byl ztvárněný velmi podobně jako ve Fortnite. Získat ho můžete zdarma, pokud vlastníte aktuální Battle Pass.

Fortnite patch 20.20

Opravy chyb

Patch přináší i pár oprav známých chyb ve hře:

  • Opravená chyba kdy nebylo možné přejít do skluzu ze sprintu, když byla v nastavení vypnutá možnost "Toggle sprint"
  • Na konci hry už se budou hráčům správně zobrazovat všechny informace
  • Odstraněná chyba, kdy po vyskočení z lodi při boostu začal nepřetržitě vibrovat ovladač
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama