Esport CS 2 Článek Fotoreport: IEM Katowice 2024 - CS2 grandfinále

Fotoreport: IEM Katowice 2024 - CS2 grandfinále

Jakub Osička

Jakub Osička

14. 2. 2024 08:30

Nedělní grandfinále CS2 zachycené na našich fotografiích. Klání Team Spirit vs. FaZe Clan se v sérii Best-of-5 skončilo nakonec pouze na třech mapách.

Reklama

FaZe Clan vs. Team Spirit. Utkání týmů, kde první ze jmenovaných má ve svých řadách ostřílené harcovníky se spoustou zkušeností s hraním před živým publikem a druhý je naopak tažen mladou krví. Fenomenální formu Team Spirit ukazoval už v průběhu zápasů skupin. Není to však jediným aspektem, který se leckomu ve spojitosti s jejich názvem ihned vybaví.

Extrémně sklonované je v poslední době především jedno konkrétní jméno - Danil "⁠donk⁠" Kryshkovets. Sedmnáctiletý hráč z Ruska je kromě výborné mušky a agresivního stylu hraní proslulý hlavně svým kontroverzní chováním, které se skloňovalo i na úrovni ESL. Ať už si o něm ale myslíte cokoliv, nejde mu upřít silná role ve směřování týmu a jeho výsledcích.

Ty jsou excelentní. Team Spirit dokázal rozdrtit FaZe Clan 3:0, a to postupně na mapách Nuke, Mirage a Inferno. Vše jsme zachytili přímo na místě na fotografiích. Podívejte se na ně v galerii!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama