Frozen pro MOUZ vystřílel play-off! "Konečně jsme na dobré cestě," tvrdí spoluhráč
Esport CS:GO Článek Frozen pro MOUZ vystřílel play-off! "Konečně jsme na dobré cestě," tvrdí spoluhráč

Frozen pro MOUZ vystřílel play-off! "Konečně jsme na dobré cestě," tvrdí spoluhráč

Michael Douša

Michael Douša

11. 7. 2022 10:53

Mladičká sestava MOUZ se německé organizaci opravdu vyplácí

Reklama
Mladičká sestava MOUZ se německé organizaci opravdu vyplácí - bude mít zastoupení před domácími diváky. 

MOUZ si s Davidem "frozen" Čerňanským zajistili postup do play-off, a to minimálně v posledním zápase bez větších obtíží. I přesto, že stáli proti oponentům, kteří se drží o deset příček ve světovém žebříčku výše, se jim povedlo na poslední mapě udělat luxusní výsledek  16-3. Opět to bylo přičiněním slovenského ostrostřelce, který si na úkor majoritně švédské sestavy připsal rating 1,62. 

"Je to poprvé, co se MOUZ dostali do play-off na IEM Cologne, takže je to úžasná příležitost a požehnání, být tady. Za poslední tři měsíce jsme si prošli těžkým obdobím, a tak je skvělé cítit, že jsme konečně na dobré cestě," prohlásil v rozhovoru pro HLTV.org jediný německý hráč, který se do LANXESS arény podívá - Jon "JDC" de Castro.

MOUZ jsou tak jeden z posledních týmů, který doplnil šestičlennou skládačku týmů, která se utká o titul šampionů v "Cathedral of Counter-Strike", tedy v LANXESS aréně v Kolíně nad Rýnem. Vzhledem k tomu, že FaZe a NaVi si uzmuli jízdenky do semifinále, na zbylé čtyři týmy vychází následující rozřazení:

  • MOUZ vs. Astralis 
  • Movistar Riders vs. Liquid

Vítěz zápasu MOUZ proti Astralis pak v semifinále potká NaVi, v druhém pavoukovi pak čekají FaZe. Grunex tým bude už od pátku na místě, takže můžete očekávat nejaktuálnější informace přímo z LANXESS arény!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama