Frozen v Kolíně potopil Vitality, postoupí do play-off?
Esport CS:GO Článek Frozen v Kolíně potopil Vitality, postoupí do play-off?

Frozen v Kolíně potopil Vitality, postoupí do play-off?

Michael Douša

Michael Douša

10. 7. 2022 15:33

MOUZ tancují na ostří nože, podaří se jim to dotáhnout až do play-off?

Reklama
MOUZ tancují na ostří nože, podaří se jim to dotáhnout až do play-off?

David "frozen" Čerňanský se v sestavě německé organizace MOUZ stal stálicí na vrcholu tabulky a je na výsledcích opravdu poznat, když mladý Slovák není ve formě. Proti francouzským Vitality ovšem ve formě byl, takže francouzsko-dánská sestava  může hraní v kolínské Lanxess aréně pouze zamávat na rozloučenou. Někdejší šampioni si na této stagi tentokrát nezahrají. 

Pokud se ale chtějí MOUZ podívat před tisíce diváků, čeká je ještě jeden klíčový zápas. A v něm se postaví proti NIP. Ti nejsou oponenty k zahození, v posledním zápase eliminovali z IEM Cologne G2. Že by se ale jednalo o čistý řez se říct nedá, celý zápas byl protkán comebacky na různé strany a na obou stranách bylo hodně mezer. Jestli Christopher "dexter" Nong dával dostatečný pozor, je tam spousta prostoru pro manévrování.

V play-off už mají ale místo jasné tři týmy, více než polovina kapacity už tak je naplněna. Po solidním vítězství proti Spirit se do play-off probojovali FaZe, ruskou sestavu Cloud9 zase poslali do spodního pavouka dánští Astralis. Již z předchozích dní pak už mají postup jistý ukrajinsko-ruští Natus Vincere a poprvé v historii také Španělé hrající pod vlajkou Movistar Riders.

Frozen v Kolíně potopil Vitality, postoupí do play-off?

Photo credit: Adela Sznajder, ESL

Akce ale ani zdaleka nekončí. Astralis vyzvou světové jedničky FaZe o jednosměrnou jízdenku do semifinále, totéž se pak odehraje ve druhé skupině mezi NaVi a Movistar Riders. Zatímco ve skupině A MOUZ budou v eliminačním zápase čelit NIP, ve skupině B bude takových zápasů ještě mnohem více - Liquid se postaví proti Cloud9, Spirit proti FURIA a vítězové pak budou stát proti sobě. Z těchto čtyř týmů tak do play-off postoupí už jen jeden. Brutální? Velmi. 

Veškeré dění můžete sledovat na oficiálních kanálech na Twitchi - ESL_CSGO a ESL_CSGOb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama