Furia se v EPL Season 19 drží silou vůle, dostanou ze z Last Chance Stage?
i Zdroj: Copyright: Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group
Esport Counter Strike 2 Článek Furia se v EPL Season 19 drží silou vůle, dostanou ze z Last Chance Stage?

Furia se v EPL Season 19 drží silou vůle, dostanou ze z Last Chance Stage?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

3. 5. 2024 21:36

Brazilské mužstvo bohužel zatím na ESL Pro League Season 19 nemá průběh, jaký by si přáli. První dva zápasy je poslali ve skupině C přímo do Last Chance Stage a oni dělají co mohou, aby se udrželi alespoň tam, kde jsou.

Reklama

Ve svém třetím souboji na ESL Pro League Season 19, ale prvním v Last Chance Stage, se FURIA setkali s Bad News Kangaroos. Ti jsou australský tým, jehož historie na hltv.org začíná lednem tohoto roku a který se dosud nikdy nedostal přes uzavřené oceánské kvalifikace. To ale změnil tento event, kde se dobojoval až ke skupinové fázi. Tam se také poprvé setkali s brazilskými FURIA.

Hra začala na výběru australských Bad News Kangaroos, Infernu, na kterém bohužel mají dosavadně nejmenší úspěšnost za poslední čtvrtrok. První poločas vypadal velmi zajímavě, skóre absolutně vyrovnané a pokračování nepředvídatelné. V druhé polovině se FURIA probudili a podařilo se jim získat sedm vyhraných kol v řadě, čímž mapu uzavřeli 13-7.

FURIA si vybrali Mirage, svou třetí nejlepší mapu. Na rozdíl od Inferna si Brazilci ne Mirage náskok budovali již od začátku, pomalu, ale jistě. První půlku končili 8-4 a v druhé se Bad News Kangaroos dostali k pouhým dalším dvěma bodům.

Nejlepším hráčem zápasu byl Kayke “kye” Bertolucci, který je původně hráčem FURIA Academy, v hlavním týmu vyplňuje prázdné místo, které vzniklo po odsunutí Andreie “arT” Piovezana z hlavní sestavy. Mladý kye si vystřílel proti australskému týmu celkem 37 zabití a způsobil 98,8 bodů poškození za kolo. 

Pro FURIA tato výhra znamená prodloužení jejich pobytu na Maltě na ESL Pro League Season 19, kde se v sobotu v 16:30 utkají s ENCE. Pro Bad News Kangaroos je toto bohužel konec na tomto eventu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama