ENCE mají znovu kompletní sestavu, do záře reflektorů se vrací gla1ve!
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Dallas-2023-/i-VWmzbks/A
Esport CS 2 Článek ENCE mají znovu kompletní sestavu, do záře reflektorů se vrací gla1ve!

ENCE mají znovu kompletní sestavu, do záře reflektorů se vrací gla1ve!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

28. 11. 2023 19:49

Po odchodu Marca "Snappi" Pfeiffera a Eetuho "sAw" Saha se v ENCE objevila dvě prázdná místa, jejichž náhradou musel být někdo zrovna tak schopný jako ti, jež je uvolnili. Zaplnila je dánská legenda Lukas "gla1ve" Rossander a Jakub "kuben" Gurczynski.

Reklama

ENCE se po odchodu hráčů, kteří v organizaci strávili poslední tři roky nutně potřebovali někoho schopného a ověřeného na CS scéně. Do ENCE se tak dostal dánský střelec a zároveň bývalý kapitán Astralis, Lukas “gla1ve” Rossander a bývalý trenér Apeks či například MAD Lions, Jakub “kuben” Gurczynski.

Lukas byl ve svém předchozím týmu posledních sedm let, z toho byl většinu času v aktivní sestavě, ze které byl vyřazen až v červnu tohoto roku, kdy byl nahrazen mladší krví. Jakub byl v Apeks pouhý zlomek toho, co gla1ve v Astralis. V evropském týmu, kde ve stejnou dobu působil i například slovenský Martin “STYKO” Styk, byl Jakub od srpna minulého roku a poslední dva měsíce měl od trénování pauzu. 

V novém týmu je gla1ve pouhé dva dny, ale i přesto již prohlašuje, že je vděčný a šťastný za to, že může být v týmu zrovna s těmi hráči, kteří se nově stali jeho spoluhráči. V žilách mu koluje nadšení s novým projektem. Je to pro něj také první příležitost hrát profesionálně CS2, které v době, kdy on byl v aktivní sestavě Astralis ještě nevyšlo. Je to pro něj absolutně nové prostředí a on má možnost ho objevovat s novými lidmi a novými příležitostmi. 

První zápas gla1va čeká již ve středu 29.11. na Elisa Masters Espoo 2023, kde se ENCE utká s HAVU v kompletní, nové sestavě. Součástí aktivní sestavy pod taktovkou Jakuba “kuben” Gurczynskiho k dnešnímu dni jsou:

  • Guy “NertZ” Iluz
  • Paweł "⁠dycha⁠" Dycha
  • Pavle “Maden” Bošković
  • Alvaro “SunPayus” Garcia
  • Lukas “gla1ve” Rossander
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama