Go home, Cloud9! MOUZ překvapili a poslali favority na finále domů
Esport CS:GO Článek Go home, Cloud9! MOUZ překvapili a poslali favority na finále domů

Go home, Cloud9! MOUZ překvapili a poslali favority na finále domů

Michael Douša

Michael Douša

11. 11. 2022 10:10

Ruské síly si neporadily s mladou sestavou MOUZ

Reklama
Ruské síly si neporadily s mladou sestavou MOUZ a loučí se se šancemi na jejich první Major trofej.

 MOUZ zas a znova dokázali něco, co mnozí považovali za nemožné. A tentokrát to je opravdu husarský kousek. Cloud9 si dělali chutě přinejmenším na účast ve finále, což by bylo velkou připomínkou toho, že už nejsou jen onlineři, ale mají šanci předvést parádní CS i na velkých stagích, jako je třeba právě Major na IEM Rio.

Byla to ovšem sestava Christophera "dexter" Nonga, která se nakonec ze serveru vynořila jako vítězná. A není překvapením, že u vrcholu tabulky byl slovenský talent David "frozen" Čerňanský, který se solidním ratingem 1,17 ukázal ruské sestavě, zač je toho loket. I přes veškerou snahu Dimitrije "sh1ro" Sokolova, který nakonec byl na serveru nejlepším hráčem, se po prvotním úspěchu výsledky Cloud9 zhoršovaly a po těsné prohře Cloud9 na druhé mapě se šlo na Ancient.

Tam už to byla primárně doména MOUZ a zvláště pak izraelského talenta Doriana "xertioN" Bermana ve spolupráci právě s frozenem. Ti si tak kromě příjemného bonusu na výplatní pásce taktéž vysloužili místo v semifinále, kde se v sobotních 18 hodin utkají s ruskými Outsiders. 

Ačkoliv celkem jasnou preferencí sázkařů a sázkových kanceláří jsou v tuto chvíli právě východní Outsiders, MOUZ předvedli, že není radno je předem vyloučit. Kdo ví, dočkáme se jejich účasti ve finále?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama