High on Life i The Outer Worlds za pár babek. Balíčkem her ušetříte tisíce
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Hry zdarma Článek High on Life i The Outer Worlds za pár babek. Balíčkem her ušetříte tisíce

High on Life i The Outer Worlds za pár babek. Balíčkem her ušetříte tisíce

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 8. 2023 13:00

Humble Bundle nabízí balíček povedených vesmírných titulů na PC. Za pár stovek získáte hry v hodnotě zhruba pět tisíc korun.

Reklama

Po velmi výhodném balíčku série Resident Evil nyní webový portál Humble Bundle nabízí další set skvělých her, tentokrát zaměřených na vesmírná dobrodružství. Za zhruba 660 korun dostanete osm titulů (z toho jsou dvě DLC), kterými si lze rozšířit svou Steam knihovnu, a navíc získáte slevovou poukázku do Humble Store. Nákupem však ušetříte kolem 4300 korun.

Získejte sérii Resident Evil za pár stovek
i Zdroj: Capcom

Získejte sérii Resident Evil za pár stovek

Resident Evil Village i dalších deset her slavné hororové série je nyní možné sehnat za velmi výhodnou cenu.

10. 8. 2023 11:00

Největším tahákem balíčku Spaced Out je loňská střílečka High on Life. Jelikož na ní pracovali tvůrci animovaného seriálu Rick a Morty, je jasné, že hráče čeká šílený děj plný humoru. Kromě toho narazí i na ztřeštěné postavy, mluvící zbraně a prozkoumají pozoruhodný svět… vlastně světy.

Dalším lákadlem je kvalitní RPG The Outer Worlds i se svými rozšířeními Peril on Gorgon a Murder on Eridanos. Díky kompletní edici pak můžete hru bezplatně upgradovat na její remasterovanou verzi Spacer's Choice. Nutno zmínit, že titul je od studia Obsidian Entertainment, které je zárukou skvělých her na hrdiny, ve svém portfoliu mají například Fallout: New Vegas nebo Pillars of Eternity.

Pro mnohé může být taky zajímavé prožít akční dobrodružství při průzkumu dosud neobjevených zemí v Journey to the Savage Planet. Barevně laděná adventura pro jednoho hráče nabídne opravdu spoustu možností objevování nových zvířecích i rostlinných druhů, které nebudou vždy zrovna přátelské. V titulu se mísí i survival prvky, a tak je nutné brát zřetel například na množství různého vybavení. A pokud byste chtěli zažít víc, tak navíc získáte poukázku s 55% slevou na rozšíření Hot Garbage.

Balíček Spaced Out na Humble Bundle obsahuje hry:

  • High on Life
  • The Outer Worlds + DLC Peril on Gorgon a Murder on Eridanos
  • Journey to the Savage Planet + poukaz s 55% slevou na DLC Hot Garbage
  • Trover Saves the Universe
  • The Entropy Center
  • Breathedge
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama