Je dokonáno! Ve finále se utkají FaZe proti NaVi
Esport CS:GO Článek Je dokonáno! Ve finále se utkají FaZe proti NaVi

Je dokonáno! Ve finále se utkají FaZe proti NaVi

Michael Douša

Michael Douša

17. 7. 2022 05:10

Finalisté se ve svých semifinálových zápasech s konkurencí moc nepárali

Reklama
Finalisté se ve svých semifinálových zápasech s konkurencí moc nepárali - nepadla ani mapa na zmar.

FaZe Clan si, stejně jako jejich zítřejší protivníci, vyřídili práci na semifinále během pouhých dvou map. A to ještě s větším přehledem než NaVi. Zatímco ukrajinsko-ruská sestava měla na druhé mapě, Mirage, poněkud namále, FaZe se přes své španělské oponenty přenesli v běžném hracím čase.

Na Ancientu, výběru Španělů, začali opravdu dominantní první polovinou - vytvořili si náskok sedmi kol a první půlku uzavřeli 11-4. Španělé ale věděli, proč si tuhle mapu vybrali, a započali pečlivě naplánovaný protiútok. Ten ovšem nedovedli do konce, ačkoliv se zdařile vyšplhali až na dvojciferné skore - něco, co se jim na druhé mapě už nepovedlo. 

O co vyrovnanější byla první půlka na Nuku, o to dominantnější byli FaZe na půlce druhé. Děvět kol si připsali poslední Major šampioni, zatímco jejich protivníci pouhé jedno jediné. Je třeba však přiznat všechnu čest jejich dvěma nejmladším hráčům - zatímco na Ancientu zářil Helvijs "broky" Saukants, na Nuku ho pak vystřídal poslední přírůstek Robin "ropz" Kool.

FaZe tak mají opravdu solidní pozici na zítřejší finále proti Natus Vincere. Bude to ale stačit? O tom rozhodne Best of 5 finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama