Je rozlosováno. Podnik s Cantzerem a Minnym vyzve nováček turnaje
i Zdroj: Daniel Gabriel, Grunex.com
Esport Valorant Článek Je rozlosováno. Podnik s Cantzerem a Minnym vyzve nováček turnaje

Je rozlosováno. Podnik s Cantzerem a Minnym vyzve nováček turnaje

Jarmil Černý

Jarmil Černý

8. 4. 2024 18:15

Rozpis zápasů byl zveřejněn, skupinovou fázi Grunex Challenge otevře zápas Cantzerova týmu. Podnik vyzve nováček v turnaji.

Reklama

Ve fanoušcích se pravděpodobně probudila nostalgie, když se v kvalifikacích na domácí turnaj Grunex Challenge objevil tým Podnik a s ním i jména jako Cantzer, Minny, MONSTEERR, Mafin či alexiiik. Zároveň to vzbudilo spoustu otázek ohledně budoucnosti týmu Enterprise na poli Valorantu a to i vzhledem k jejich neúspěchu v první části evropské VCL: East.

V rámci domácího turnaje je ale už nyní stoprocentně jasné, že se logo Enterprise neobjeví. O extrémně zajímavou sestavu složenou z těch nejlepších domácích hráčů však fanoušci nepřijdou. Hvězdná sestava Podniku se totiž představí hned v prvním živě vysílaném zápase Grunex Challenge. Oponentem jim bude tým nováčků, který se do turnaje kvalifikoval z úplně poslední možné pozice, bude tak napínavé sledovat, zda se nováčkům podaří favorita zaskočit.

Chybět nebude ani Shoutyho tým DropoutNenjoyers. Taky tato sestava prošla významnou odměnou. Z původního složení Shoutyho předešlého týmu eco chálks zbyl na soupisce pouze dext. Právě DropoutNenjoyers se v rámci prvního kola skupinové fáze objeví v živém vysílání druhého zápasu. V tom vyzvou tým hlavi pod vedením Patrika „PataGod“ Bojkovského.

Grunex Challenge Spring 2024

Grunex Challenge Spring 2024

Největší tuzemský turnaj ve hře Valorant se vrací. Hraj Grunex Challenge a zařaď se mezi ty nejlepší hráče v Česku. Čekají tě dvě kvalifikace, skupinová fáze a pokud prokážeš, že na to skutečně máš, tak i velké finále o 50 tisíc korun.

Skupinové fáze Grunex Challenge se zúčastní celkem 5 týmů. Během pěti hracích dní se utkají všechny týmy ve vzájemném zápase formátem BO3. Každý hrací den se odehrají tři zápasy, dva z nich jsou vždy streamované. Čtyři nejlepší týmy postupují do vyřazovacích bojů.

Celkové prizemoney Grunex Challenge čítá 50 tisíc korun. První tým si odnese největší podíl a z celkového koláče si ukrojí 30 000 korun. Tým na druhém místě čeká odměna v podobě 15 000 korun a třetí tým v pořadí si odnese 5 000 korun.

Sestavy jarního Grunex Challenge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama