Slavná americká zpěvačka Lady Gaga se stane hvězdou hry Fortnite
i Zdroj: Raph_PH / Creative Commons / CC BY 2.0, Epic Games
Gaming Fortnite Článek Slavná americká zpěvačka Lady Gaga se stane hvězdou hry Fortnite

Slavná americká zpěvačka Lady Gaga se stane hvězdou hry Fortnite

Matouš Sychra

Matouš Sychra

21. 2. 2024 14:00

Celosvětová hvězda hudebního průmyslu, Lady Gaga, se přidá mezi celebrity, které se objevují ve hře Fortnite. Zároveň se stane hvězdou druhé sezony Fortnite Festival.

Reklama

Lady Gaga míří do Fortnitu. Ve hře Fortnite nalezneme už bezpočet známých tváří. Patří mezi ně například Lewis Hamilton nebo světoznámý raper Eminem. Nyní se připojí i Lady Gaga, která na svém twitterovém/X profilu vtipným opravením příspěvku z roku 2019 oznámila, že dorazí do hry. V původním příspěvku z roku 2019 se ptá „what's fortnight,“ nyní svou chybu opravila použitím hvězdičky, „*fortnite,“ a reakce pod příspěvkem jsou plné nadšení a překvapení zároveň.

Lady Gaga se do hry dostane už tento čtvrtek 22. února. Obrázek v příspěvku jasně říká „Fortnite Festival,“ což avizuje zapojení do rytmického herního režimu, který se ve Fortnitu nachází. Bude se jednat již o druhou sezonu tohoto herního režimu a pokud vše bude probíhat jako dříve, kdy byl hlavní tváří The Weeknd, měli by se hráči dočkat také skinu Lady Gaga a kolekce jejích hudebních nahrávek.

Fortnite je nejhranější hrou na světě a je to právě díky těmto kolaboracím s celebritami a inovacemi, které přináší do svého herního světa, co mu přineslo takový úspěch. Míří ovšem ještě výše a oznámení milionové spolupráce s Disney, na propojení jejich světů, je toho důkazem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama