medvedi-simulator-konci-je-to-diky-pewdiepieovi
Gaming Článek Medvědí Simulátor končí, je to díky PewDiePieovi?

Medvědí Simulátor končí, je to díky PewDiePieovi?

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 3. 2016 01:06

Zapříčinil youtuber PewDiePie konec hry Bear Simulator?

Reklama

Medvědí Simulátor končí, je to díky PewDiePieovi?

10 dní. To je aktuální stáří hry Bear Simulator a podle nejnovějších zpráv se zdá, že tenhle medvědí simulátor už moc nezestárne. A nebo jinak, abychom si lépe rozumněli, umře jaksi předčasně. Nejznámějšího youtubera PewDiePie-e možnost zahrát si za medvěda přilákala natolik, že o ní natočil video. A právě to byl hřebíček do rakve této hře.

Medvědí Simulátor končí, je to díky PewDiePieovi?

Hra zaznamenala skvělé výsledky v roce 2014, kdy se ji na Kickstarteru podařilo vybrat dostatečnou částku, konkrétně přes 100,000$. Pár dní po vydání tento úspěch jaksi pokračoval, hodnocení hry na Steamu nebyla vůbec špatná, ba právě naopak, byla neuvěřitelně úspěšná a právě také tohle dovedlo youtubera k tomu, vyzkoušet si hru. Ovšem PewDiePie se s názorem autorů recenzí příliš neztotožnil. Víceméně celé video si nebral servítky a do hry se patřičně pustil, což se můžete podívat na níže uvedeném videu. Jaké to mělo následky? Pro někoho správné a místné a pro jiné naopak přehnané a zbytečné, autor hry John Farjay totiž dnes (7.3.) oznámil, že končí s podporou hry.

Asi se ptáte, proč to není přímo z jeho kanálu. Důvod je prostý, youtuber nastavení videa upravil, nyní je video soukromé, možná že si uvědomil, že jeho reakce na hru byla přehnaná. Fanoušci krok autora neberou příliš s pochopením, čemuž se nedá moc divit. Přece jenom, vybrat 100,000$ a po více jak týdnu ukončit podporu hry je na herní průmysl prostě příliš.

Medvědí Simulátor končí, je to díky PewDiePieovi?

Vyjádření Johna Farjaye si můžete přečíst zde:

„Hra neměla velký ohlas a bohužel obnáší spoustu dalších problémů. Rozhodl jsem se, že dokončím tuhle aktualizaci a ukončím podporu. Mé rozhodnutí ovlivnila skutečnost, že nemám dostatečné zkušenosti na to, aby Bear Simulator byl lepší hrou.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama