Monster Hunter dostane filmovou adaptaci
Zajímavosti Článek Monster Hunter dostane filmovou adaptaci

Monster Hunter dostane filmovou adaptaci

Tabi

Tabi

6. 10. 2018 11:30

Milla Jovovich v Monster Hunterovi.

Reklama

Capcom letos v lednu vydal Monster Hunter: World, který mezi kritikiky sklízel jeden úspěch za druhým. Teď se dokonce oficiálně potvrdilo, že značka Monster Hunter půjde na stříbrná plátna. Není to první značka od Capcomu, která se dostala do Hollywoodu. Capcom již převedl do filmové adaptace sérii Resident Evil, která u fanoušků zabodovala a neměla tak katastrofické zpracování, jak tomu většinou v Hollywoodu s herními značkami bývá.

Filmu Monster Hunter je pod křídly Constantin Film a režie se ujme Paul W. S. Anderson, který stál právě za filmovými Resident Evily. Anderson se zároveň ujme i produkce a scénáře. Krom toho, kdo bude film režírovat, již také uniklo i to, kdo se v něm vlastně objeví. Zatím se ví o Mille Jovovich, která se právě díky filmům Resident Evil proslavila. Ve filmu by se také měl objevit Tony Jaa (Ong Bak) nebo Ron Perlman (Hellboy). Prozatím není ani známo kdy by měl film vyjít, Capcom si vše drží pěkně pod pokličkou.

Monster Hunter dostane filmovou adaptaci

Avšak Monster Hunter není jediná herní série, kterou Capcom chce filmově zpracovat. Společnost oznámila, že se chystá i film podle hry Mega Man.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama