Musk po Amber Heard vyžadoval, aby se oblékala za postavu ze hry Overwatch. Teď sdílel fotku
i Zdroj: U.S. Air Force/Wikimedia Commons/CC-PD-Mark
Zajímavosti Overwatch 2 Článek Musk po Amber Heard vyžadoval, aby se oblékala za postavu ze hry Overwatch. Teď sdílel fotku

Musk po Amber Heard vyžadoval, aby se oblékala za postavu ze hry Overwatch. Teď sdílel fotku

Josef Ventrča

Josef Ventrča

13. 9. 2023 17:00

Miliardář chtěl po své bývalé přítelkyni, aby mu udělala radost oblečkem postavy z populární videohry. Fotografii později ukázal na sociální síti.

Reklama

V nové knize o životě Elona Muska vyšlo najevo, že miliardář požádal svou bývalou přítelkyni Amber Heardovou, aby se oblékla jako postava Mercy z oblíbeného střílečky Overwatch. Mělo se to stát ještě v době, kdy miliardář s herečkou byli ve vztahu. 

Streamerka sexuálně napadena v živém přenosu. Pachatele dopadla policie
i Zdroj: Twitch

Streamerka sexuálně napadena v živém přenosu. Pachatele dopadla policie

Hrůzný zážitek zaznamenala při živém vysílání Twitch streamerka, když ji v ulicích Hongkongu sexuálně napadl neznámý muž.…

15. 9. 2023 10:40

Údajně ji o to požádal, když byli na place během natáčení filmového snímku Aquaman, ve kterém Heardová měla vedlejší roli. Autor biografie Walter Isaacson uvedl, že jediným důvodem, proč se herečka měla převléct za videoherní postavu bylo to, že Muskovi připomínala právě onu zmíněnou hrdinku. Další podrobnosti však v knize nepadly. Elon Musk však fotografii sdílel na sociální síti X.

Není však tajemstvím, že majitel automobilky Tesla či sociální sítě X je i vášnivým hráčem počítačových her. Taky o této jeho zálibě, ale i milostném životě se spisovatel rozepsal v nové knize reflektující život slavného technologického vizionáře, který je v posledních letech rovněž docela kontroverzní osobností, ať už se jedná o jeho přístup právě k vlastněné sociální platformě či válce na Ukrajině.
 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama