Na konci roku vyjde pirátské RPG Flint: Treasure of Oblivion
i Zdroj: Savage Level
Gaming Článek Na konci roku vyjde pirátské RPG Flint: Treasure of Oblivion

Na konci roku vyjde pirátské RPG Flint: Treasure of Oblivion

Václav Brixí

Václav Brixí

8. 4. 2024 16:50

Francouzský vydavatel Microïds se spojil s novým studiem Savage Level, aby světu společně představili nové taktické RPG ze světa pirátů. Vyjít by údajně mělo už letos.

Reklama

V případě studia Savage Level se jedná o úplně první velký titul, který s pomocí společnosti Microïds vydají. Na první pohled je však patrné, že týmu zkušenosti a kreativita nechybí. Dle slov samotných vývojářů se má jednat o fantasy AA titul inspirovaný nejznámější pirátskou povídkou Ostrov Pokladů. Hlavní hrdina Kapitán Flint se společně se svou ostřílenou posádkou vydá na honbu za pokladem, která jim má dopomoci k nezměrnému bohatství a šťastnému životu.

"Za pomoci přítele Billyho Bonese a jeho posádky, se Kapitán Flint vydává na plavbu za tajemným pokladem. Když na něj neznámo poprvé dýchne, ještě netuší, jak moc je pro jeho svobodu poklad důležitý. 

Ponořte se do pirátského světa hraničícího s fantazií ve hře Flint: Treasure of Oblivion. Nechte se pohltit bohatým, dobře zdokumentovaným a napínavým světem díky komiksovému stylu vyprávění a taktickému tahovému souboji."

                                                                                                   -Oficiální synopse hry

Samotná forma vyprávění už bude značně specifická. Autoři se nechali ovlivnit komiksovými knihami, a tak se většinu informací budou hráči dozvídat skrze komiksové bubliny a kresby. Z hlediska hratelnosti se bude jednat o tahové RPG, které pro boj bude využívat i karetní systém či prvek náhody v podobě hodu kostkou. Podstatné bude i sestavení posádky, jelikož bude mít každý její člen jedinečné schopnosti. Důkladná příprava, strategie i vylepšování karet a kostek tak budou nutnou součástí úspěchu.

Flint: Treasure of Oblivion by mělo podle dostupných informací dorazit v poslední čtvrtině roku 2024. Očekávat titul můžou hráči na všech distribučních platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama